Autorka Harryho Pottera veřejně odmítá genderové teorie. LGBT++ media a aktivisté jí nenávidí

Sdílet

Autorka knih Harry Potter J.K. Rowlingová je nejenom úspěšná spisovatelka, ale i odvážná žena. V době šílící západní politické korektnosti veřejně odmítá bláznivé genderové teorie. Podle nich prý existuje nekonečně mnoho pohlaví a každý si může v danou chvíli vybrat, kterým právě chce být. Spisovatelka Rowlingová opakovaně prohlásila, že existují pouze dvě pohlaví a ony genederové teorie jsou otevřeně antiženské.

Za to se jí dostalo nenávistných útoků od genderových LGBT++P aktivistů, oficiálních medií a některých „vědců“. Včetně bojkotů jejich knih a veřejných vystoupení.

Není divu, když si uvědomíte, kdo tyhle perverzní genderové teorie vymyslel a agresivně je prosazuje.

Tím více vyniká odvaha této dámy, která se i přes možné osobní potíže odmítá rezignovat na zdravý rozum. Přitom stačí tak málo a celý ten šílený svět neomarxismu by se jeho autorům zhroutil jako dům z karet. Půjdou snad pánové Soros, nebo Rothschild a jim podobní odvážnou spisovatelku sám zbít? Nepůjdou, bez jejich úplatných místních pátých kolon by se jim jejich plány na nový perverzní svět jejich totalitní světovlády okamžitě zhroutily.

Brunclík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *