Britská koronavirová lež odhalena. 95% zemřelých mělo vážnou chronickou chorobu a bylo jim většinou nad 80 let

Sdílet

Stejně jako v dalších zemích, které tak hrozně zasáhla ta strašlivá pandemie smrtícího koronaviru, se začínají na veřejnosti objevovat oficiální (nezfalšované) statistiky obětí. Nejinak je tomu i ve Velké Británii. I zde se ukázalo, že naprostá většina obětí ve skutečnosti na žádný koronavirus nezemřela. Jednalo se prostě o staré chronicky nemocné lidi, kterým náhodou byl ještě diagnostikován onen koronavirus. V Británii to bylo konkrétně 95% všech zemřelých, u 80% byly tyto chronické choroby dvě a více (řada zajímavých grafů je zde)!

Graf ukazující věk obětí koronaviru a počet chronických nemocí u zemřelých v V. Británii

Obvykle se jednalo o renální selhání, diabetes, oběhové a kardio potíže atd. U dalších se jejich zdravotní stav neví, ale je možné, že i oni trpěli závažnou chronickou chorobou, která se obvykle objeví při pitvě. Jelikož ale v UK jsou pitvy těchto zemřelých nyní zakázány, tak se pravdu již nikdo nedozví.

Čísla z V. Británie zcela korelují s čísly z Itálie, kde byl profil obětí de facto identický.

Britský corona humor

Otázkou nyní je, kdo celé tohle celosvětové divadlo zorganizoval a co jsou jeho cíle. Jde o očkování celé populace podivnými vakcínami od B. Gatese? Nebo o jsou zde politické cíle?

dr. Prometeus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *