Německý ministr vládní strany CDU zklamaně o svém národu, „Němci se zlobí, že imigranti mají vše zdarma a oni jim musí vše platit…“

Sdílet

Ministr vnitra zemské vlády Sárska za vládní CDU Klaus Bouillon si posteskl veřejně nad svými soukmenovci. Němci prý již nechtějí přijímat uprchlíky. Roste prý nespokojenost mezi původním obyvatelstvem (etnickými Němci), kterému se nelíbí nekončící přísun uprchlíků z celého světa. Uprchlíci navíc mají vše okamžitě k dispozici jako přednostní přidělování bytů, zdravotní péči zcela zdarma a tučné sociální dávky, To prý vyvolává společenské pnutí, hořekuje německý politik. Prý klesá ochota Němců dobrovolně pomáhat uprchlíkům a věnovat se jejich integraci do německé společnosti. Němci si prý také stěžují na klesající úroveň školství, vysokou imigrantskou kriminalitu a omezování svobody slova.

Neradoval bych se příliš. U nás to je rozjeté velmi podobně, byť zatím stále ještě lepší než v Německu. I zde je společnost uměle rozdělována tu bojem za pomník sovětského maršála, osvoboditele Prahy, jindy v otázce vztahu k vyvoleným menšinám. Češi jsou uměle vháněni do vzájemných konfliktů a zatím jim globální elity a jejich domácí pátá kolona připravuje islamizaci země a jejich likvidaci.

Sára S.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *