Jan Cemper a manipulatori.cz dělají reklamu našemu serveru. Jenže Cempere, i lhát a manipulovat se musí umět!

Sdílet

Lidskoprávní a LGBT aktivista Jan Cemper, který vede server manipulatori.cz, se rozhodl zdarma zviditelnit náš webový portál portál ceskavec.com. Redakce mu za to děkuje, neb jak říkal jistý židovský obchodník, „ať píšou co píšou, hlavně že píšou“… Nemůžeme ale přehlédnout, že jeho článek Nová White Media? Dezinformační a rasistický web Česká věc, obsahuje řadu zcela účelových manipulací a dokonce výslovných lží.

Necháme bez komentáře „názor“, že je náš server psán „jazykem typickým pro neonacistické prostředí“. Kdyby se Cemper místo blbnutí hlav mladým chlapcům, které navádí k homosexuálnímu comingoutu v rámci LGBT kampaně s barvou ven (a mnohým chlapcům tak zkazí celý život, protože časem přijdou na to, že žádní homosexuálové vlastně nejsou, a byli často jen obětí homosexuálních aktivistů, kteří sledovali své zištné zájmy), věnoval studiu historie, pak by mu možná došlo, že český vlastenecký web asi těžko může být neonacistický. Nacismus totiž usiloval o zničení všeho českého, národa, kultury, obyvatelstva, státu… A tak český vlastenec z principu nemůže s podobnými levicovými ideologiemi mít nic společného.

Smutnější je, že jeho server manipulatori.cz vysloveně manipuluje a lže:

  1. Cemper v svém článku uvádí, že „počet cizinců“ u nás roste pouze mírně, a s tím prý je v rozporu jeden z našich textů o nárůstu počtu imigrantů vyskytujících se v naší vlasti. Soudnému člověku by asi stačil pohled do ulic většího českého města, aby viděl realitu. Smutnější je, že Cemper argumentuje údajným počtem osob, které si u nás žádají o azyl. To ale milý Cempere většina ilegálních imigrantů nebo imigrantů podvodníků NEDĚLÁ! Oni zde legalizují pobyt pomocí fiktivních sňatků, zapsáním se jako otec nenarozeného dítěte atd. atd. Tím získají nárok na pobyt v naší zemi! Také chápeme, že Cempera mrzí, že neuvádíme jména přispěvatelů. S jakou radostí by je udal a nechal vyhodit z práce, případně nechal vláčet po soudech! Stejně jako udal tehdejšího tajemníka SPD Staníka, který byl následně odsouzen ve velmi podivném procesu. Hlavní svědci obžaloby pí. Marksová a poslanec Černoch tvrdili, že jeho antisemitské výroky slyšeli od 3 osoby. Takovou radost žádnému bonzákovi a práskači neuděláme, to máte holt smůlu, Cempere!
  2. Dále k textu o vietnamských tržnicích v Hřensku, kde náš dopisovatel byl svědkem pokusů o prodej drog. Cemper je rozhorlen, prý to měl jít hned hlásit policii, pokud něco takového viděl. Tak zaprvé Cempere, že Vietnamci (a další Asiaté) maskují prodej drog tržnicemi, večerkami, Asia bistry, atd., je veřejně známo! Stačí se začíst do výročních zpráv Národní protidrogové centrály. Dále, autor textu se nediví, že německá školní třída byla na výletě. On se diví, že polovina „německých“ středoškoláků není bílé barvy pleti a tedy není německého původu! A to je rozdíl. Cemperův nářek, že autor měl běžet Vietnamce prodávající drogy udat policii?! Ne každý je Cempere bonzák z podstaty!
  3. Dále dle Cempera lžeme v našem článku Afghánci a Syřané napadli společně mačetami venkovskou diskotéku kousek od Berlína“, prý protože identita pachatelů nebyla známa. Přitom přímo v článku je odkaz na oficiální německý deník Bild, který původ pachatelů potvrzuje. Tak to nevíme, kdo tu lže?! Nebo je to jen neznalost němčiny zmateného nedouka?
  4. Náš server je cíleně umístěn v zahraničí, stejně jako v zahraničí sídlí i celá redakce. Navíc v zemích, v nichž je svoboda slova garantována ústavou! To byl náš záměr hned od začátku, protože nám je jasné, že o svobodě slova se v naší vlasti již léta nedá mluvit. Tedy Cemper a jemu podobní ji mají neomezenou, vlastenci s opozičními názory bohužel již dávno ne! Jenže takový stav ve skutečnosti není žádná svoboda slova! Cempera štve, že si někdo dovoluje mít názory odlišné od jeho a jeho pánů? Tak to má prostě smůlu!
  5. Cemper nás rovněž obviňuje z „antisemitismu“ kvůli článku o bolševické revoluci v Rusku. Je to od něj typické paušální onálepkování. V článku jsou pouze uvedeny známé historické skutečnosti. Vůbec v něm nejsou Židé hanlivě nazýváni, ani se v něm nerozvíjí žádné myšlenky o dědičné vině dnešních Židů, natož výzvy k odplatě vůči nim. V článku jsou uvedena pouze historická fakta a tedy pravda. Bojí se jí snad Cemper a jemu podobní?! Ještě věcná poznámka z oblasti teorie ras: 80% Židů není semitského původu (tzv. Aškenáziové), a proto lze jen těžko nazývat antisemitismem jejich kritiku! To ale jen na okraj.
  6. Cemper nás rovněž nařkl z údajné nenávisti k LGBT lidem kvůli článku o magistrátní podpoře LGBT festivalu. Mohl by nám prosím v článku ukázat onu nenávist, či výzvu čtenářům, aby si o LGBT lidech něco mysleli? Cempere, naši čtenáři mají vlastní rozum. Je zajímají informace a svůj názor si pak udělají sami!
  7. Pak ukazuje na údajnou spojitost se serverem White Media. Tím nám sice trochu lichotí, protože to byl právě server White Media, který zveřejnil komunikaci špiček ČSSD, v níž se domlouvali politici a funkcionáři tehdy vládnoucí strany, jak budou lhát veřejnosti s cílem přivézt do ČR nebílé (muslimské) imigranty. Takové možnosti my nemáme. Kromě toho ani autory webu White Media neznáme a nijak po nich nepátráme. Pouze náš přirozený smysl pro svobodu slova nám velí pravit, že i oni mají právo na svůj názor, stejně jako má toto právo i nějaký Cemper a jemu podobní!
  8. Nejlepší na konec! Cemper zpochybňuje naše motto „Neřídíme se cizími zájmy.“ Zkouší navodit dojem, že jsme slouhové USA, protože je náš server anonymně registrován v USA. V tom však originální vůbec nejsme, USA je oblíbenou destinací pro umísťováni nezávislých serverů. Právě kvůli garantované svobodě slova! Proto v nás nějaké spiklence z Wall Streetu opravdu hledat nemusí…

Tak snad jedna rada Cemperovi a jeho partě z manipulatori.cz: I Lhát a manipulovat se musí umět! Jak to říkal V.I. Lenin? „Učit se, učit se, učit se.“ To platí pro Cempera (nedostudovaného studenta z Olomoucké univerzity) a jeho partu víc, než pro mnohé jiné!

Ještě přátelsky myšlená rada J. Cemperovi a jemu podobným. Co se zkusit poprvé v životě živit užitečnou prací? Každý má na něco talent a ne každý musí být doktor, nebo inženýr. Třeba by Cemper mohl péct dobrý chleba, natírat ploty, nebo roznášet poštu, dělat sanitáře v nemocnici, či jinou lidem prospěšnou práci. Lidé by si ho začali vážit a i on sám by se jistě cítil lépe. Třeba by se do něj navíc zakoukala nějaká sympatická dáma a Cemper by si na svůj LGBT++P aktivismus za chvíli možná ani nevzpomněl. V každém člověku je někde uvnitř dobro, jen se musí někdy začít víc hledat.

redakce ceskavec.com

Texas, USA


Sdílet

4 Replies to “Jan Cemper a manipulatori.cz dělají reklamu našemu serveru. Jenže Cempere, i lhát a manipulovat se musí umět!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *