Pražský magistrát finančně podpořil Queer film festival LGBT menšin. Peníze poslalo i ministerstvo kultury. Na podporu normální rodiny ale primátor Hřib prostředky nedal

Sdílet

Pražský magistrát vedený Hřibem z Pirátů v koalici s TOP 09 a Praha sobě opětovně finančně podpořil aktivity LGBT++P lobby. Tentokrát se jedná o Queer film festival mezipatra, který proběhne v Praze a následně v Brně. V létě poslal Hřib a jeho parta 100 tis. kč na duhový průvod Prague pride (rok před tím Babišovo neziskovkářka Krnáčová dokonce poslala 200 tis Kč).

To je preferovaná kultura současnou českou politickou elitou, převzato ze stránky queer festivalu.

Když byl před časem primátor Hřib dotázán, proč nepodporuje MHMP také normální rodiny, vytřel všem zrak. Podle Hřiba je prý normální rodina již podporována dost a žádnou pomoc nepotřebuje!

Masivní reklamní kampan na premiových reklamních plochách. Kdo pak to platí?

Dalším sponzorem finančním sponzorem je Ministerstvo kultury České Republiky – prostřednictvím Státního fondu kinematografie. I zde je historie podpory LGBT++P kultury především za ministra Hermanna z KDU-ČSL, který proslul bojem o medaili pro svého židovské strýčka a podivným a notně předraženým nákup vepřína v Letech. Zjevně se nic nezměnilo ani pod vedením neomarxistické ČSSD.

Existuje perverze, kterou by současné vedené radnice hlavního města nepodporovalo?

Mezi mediálními partnery pak nemůže chybět veřejnoprávní ČT a ČRo a bakalovský Respekt. Nepřekvapí podpora švédské ambasády a francouzského institutu.

Mají to české „elity“ zvláštní vkus pro umění, že? Vypadá to, že v jejich pojetí, čím perverznější, tím lepší.

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *