Znepokojivé zprávy z cizinecké policie. Nebílých imigrantů z Afriky a Asie v ČR přibývá

Sdílet

Naší redakci oslovil zdroj z cizinecké policie ČR. Podle těchto informací v posledním roce výrazně přibylo žádostí o povolení k pobytu v naší zemi od osob z Afriky a Asie. Současně se také zvýšil počet žádostí o sloučení rodin, či vystavení pozvání rodinných příslušníků k návštěvě. Náš zdroj říká, že dříve mezi návštěvníky cizinecké policie převládali Ukrajinci a Rusové. Málokdy viděl prý člověk černocha, či muslima. Dnes je to často i třetina. Z nějakého důvodu prý také málokdy někdo viděl Vietnamce, nebo Číňana, ačkoliv jich tu dlouhodobě žije již více než 100 000 a české občanství má pouze asi 16 procent z nich! Ale to je již jiný příběh. Náš zdroj rovněž potvrzuje obavy, že v případě muslimů (většinou a černochů a Arabů) většinou nejprve přijedou mladí muži a založí zde firmu (často kebabárnu, nebo směnárnu) a za čas si přivezou část rodiny. V islámu se tomu říká pronikání na cizí území.

To je potvrzuje pozorování z posledních let, že počet černochů a dalších barevných imigrantů v naší zemi masivně roste. To navzdory tvrzení „českých“ politiků a medií, že tu žádní cizinci z těchto zemí (tzv uprchlíci) údajně nejsou.

Jenže se stačí projít po centru Prahy, Brna, Ostravy a člověk vidí zcela jiný obrázek. To znamená, že vláda velmi pravděpodobně o masivním nárůstu imigrantů ví a záměrně to před veřejností tají. Stačí si vzpomenout, jak se muslimský imigrant pokusil znásilnit zdravotní sestru v pražské nemocnici Na Bulovce, aby se ukázalo, že existuje tajný vládní program na přesidlování Afgánců do CR! Není divu, když ministrem vnitra je známý islámofil J. Hamáček z ČSSD. Ale není to jenom on, imigraci více, či méně aktivně podporují všechny parlamentní politické strany, snad s výjimkou SPD a doufejme Trikolory v V. Klause ml. Ale i u nich mám občas pochyby.

Muslimská rodinka „lékařů“ jde z nákupu. odkud k nám asi přijeli?

Budeme čekat, až protičeští kolaboranti sloužící cizím pánům zaplaví naši zemi imigranty jako na západ od nás?! Stejně tak nás bude čekat zásadní rozhodnutí, jak se zbavit problematických imigrantů, kteří tu již jsou a jejichž počet se odhaduje již nyní nejméně 200 000 osob, vesměs kriminálních delikventů (muslimové, černoši, Vietnamci atd.)

Státní zaměstnanec – vlastenec


Sdílet

11 Replies to “Znepokojivé zprávy z cizinecké policie. Nebílých imigrantů z Afriky a Asie v ČR přibývá

  1. Stále tvrdím že vláda mlží, neřeknou pravdu.Až se to vymkne kontrole a začne to jako všude v eu. Násilí.

    1. No bohuzel jinak tobua ani nepůjde, proto cim drive tim lepe. I kdyz osobne si myslím ze to nebude dlouho trvat, tak 3-4 měsíce.

  2. Jsme malá zem, je tu už dost vyžírek, ať táhnou do Německa, tam je velmoc tak ať je tam vyžíraji.Naše vláda na nás sere , jím nacpou kapse a my budeme chcipat hlady 😡😡😡😡

    1. Samé lži od našich politiků!!Hamáček se bojí vlastenců,proto chce zakázat Domobranu,Vojáky v záloze i aktivní zálohy!!proč asi???a podívejte se na Teplice(Muslice),kolik pozemků koupili a ve městě obsadili velké parky,všude bordel,lidi se stěhují radši jinam.Kdy už tohle pochopí všichni co mají ještě normální mozek?!

    1. Vláda nebude dělat nic.Na to jsou nachystané jiné zahraniční složky,které udělají pořádek tak jak se jim bude líbit! přeci naši policisté nebo pořádkové komando by nešlo proti svému lidu,s tím se počítá!

  3. Ale to je nesmysl! Vždyť nám naši naprosto neúplatní, pravdomluvní a morálně neposkvrnění politici přeci nelžou! Těch imigrantů je u nás přeci jen 12 (ale asi za každým rohem).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *