Uprchlíci vzorně spolupracují, Afgánci a Syřané napadli společně mačetami venkovskou diskotéku kousek od Berlína. Jeden Němec byl těžce zraněný

Sdílet

Integrace několika milionů uprchlíků z různých zemí Afriky a Asie do německé společnosti se sice moc nedaří, ale když je třeba, dokáží uprchlíci vzorně spolupracovat.

Minulou sobotu to prokázala skupina Syřanů a Afgánců. Když byl dvěma z nich odepřen vstup na venkovskou diskotéku v Trebbinu (kousek od Berlína), tak se za chvíli vrátili posilněni dalšími uprchlíky a vyzbrojeni mačetami společně diskotéku napadli. Vyhazovačům se naštěstí podařilo první útok odrazit a dokázali se zabarikádovat uvnitř budovy. Uprchlíci se mačetami snažili rozbít dřevěné dveře a při tom došlo k vážnému poranění oka jednoho z návštěvníků, který musel být převezen do nemocnice.

Podobné útoky skupin uprchlíků na zábavné podniky se stávají stále častěji. Uprchlíci začínají ukazovat Němcům, kdo je tady ve skutečnosti pánem. Jedno pozitivum, ale může mohou zastánci multikulturní společnosti oslavovat. Ačkoliv Afgánci a Syřané pocházejí ze zcela rozdílné kultury a mluví zcela rozdílnými jazyky, při útoku na Němce dokázali vzorně spolupracovat.

Známe to ale i od nás, kdy vzorně spolupracují rozdílné menšinové kriminální menšiny. Cikáni s Vietnamci, Vietnamci s Albánci a Turky, černoši s Araby s Vietnamci.

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *