Školák zapíchl ve švédské škole spolužáka (12) nožem. Nic se mu nestane, byla to „zranitelná“ oblast

Sdílet

Na základní škole ve švédském Gothenburgu zavraždil mladý chlapec jiného žáka nožem na školním dvoře. Bylo mu teprve 12 let! Škola se nachází ve čtvrti Kortedala. Ta je policií považována za „zranitelnou oblast“, Převedeno do normální řeči to znamená, že se jedná o imigrantské no-go ghetto. Pachatel byl později dopaden, ale jelikož mu ještě není ani 15 let, tak vyvázne bez trestu. Policie sice neuvádí národnost pachatelů, ale podle všech indicií se jedná o děti imigrantů z muslimských zemí.

Tak nějak dnes vypadá západoevropská multikulturní škola. Místo skutečné výuky multi kulti a LGBT masírka a děti imigrantů terorizují beztrestně ostatní děti a mnohdy i učitele.

Neradujme se, již i u nás máme multikulturní ghetta třeba v Teplicích a některých částech Prahy s vysokým podílem nečeských žáků a kvalita vzdělání tam začíná připomínat západní Evropu.

K.C.


Sdílet

2 Replies to “Školák zapíchl ve švédské škole spolužáka (12) nožem. Nic se mu nestane, byla to „zranitelná“ oblast

  1. Ta zpráva je vypovídající a ukazuje to na idiotství vedení evropských států a kam až může zajít ustupování násilníkům. Všechny apely k nápravě se smetou ze stolu a nikdo to neřeší. Násilníci i to velké „pardon“ má zelenou, jen se o tom bude více psát a nasírat slušné lidi. Homo sapiens se někde vytratil a tleská se pořádkům středověku.

    1. Bez použití brutálního násilí a deportací těchto středověkých primitivů je evropská civilizace nadobro ztracena!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *