Imigranti zaplavují i české pohraničí. Uprchlíci na výletě v Děčíně? Asijské drogové ghetto v Hřensku? Jak vypadá německá střední škola?

Sdílet

Poslední říjnový prodloužený výlet jsem strávil s rodinou v Česko-Saském Švýcarsku a byl to nezapomenutelný zážitek. Že masy imigrantů zaplavují velká česká města, ví snad již každý, že ale k podobnému trendu dochází i v českém pohraničí a na venkově, asi ví málokdo. Media mlčí, úřady mlčí, politici mlčí. Proč asi?

První noc jsme strávili v Děčíně. Po příjezdu a ubytování se jdeme večer projít do hezkého centra. Tam postává skupinka snědých mladíků a když vidí naši náctiletou dceru (blod vlasy), tak na ní začnou pokřikovat německy ficken, ficken („šukat, šukat“). Raději jdeme dál. V duchu si říkám, co tady ti zjevní imigranti dělají? Jsou tu na výletě z nedalekého Německa? Nebo tady již trvale žijí?

V Hřensku prodávají Vietnamci drogy zcela otevřeně

Druhý den vyrážíme do Hřenska a na místní soutěsky. Příjezd do Hřenska je ale jen pro otrlé. Celé Hřensko je jedna velká vietnamská tržnice, která ale primárně slouží k prodeji nekolkovaných cigaret, padělaného alkoholu, v Sapě šitých bund Adidas a také drog. Úplně nás šokuje, když nám drogy (co by kolejdoucí rodině) nabízí asi 10-12 letá mladá Vietnamka (asi výpomoc rodičům) a o kus dál Vietnamec středních let. Crystal (Pervitin) prý stojí 50 EUR, dozvídáme se. Nápisy „Becherovka ohne Kollek“také nikdo z místních Vietnamců neskrývá. Stejně tak se nikdo nediví velké agresivitě asijských prodejců, když si je chcete třeba vyfotit. Úřady a policii to ostentativně nezajímá. Pozoruhodné rovněž je, že nikdo z oněch v ČR žijících Vietnamců nehovoří skoro vůbec česky a ovládají pouze lámanou němčinu a to včetně těch dětí. To asi budou ti plně integrovaní Vietnamci, jejichž děti mají ve školách nejlepší známky, jak nám líčí media a politici hlavních politických stran.

Bez politické podpory multikulturalismu by bující kriminalita imigrantů asi nebyla možná. J. Zahradil z ODS na Miss Vietnam

Příroda je ale kolem krásná a tak počasí se rovněž vydařilo. Večer nocujeme v nedalekém Koenigsteinu, Druhý den po procházce po okolních kopcích a známé pevnosti se v centru městečka stavujeme na kávu a dezert. Městečko je ve zjevném úpadku. Dřívější obchod „ovoce zelenina“, nyní provozují Vietnamci z Čech a slouží prý jako místní prodejna drog mládeži z nedaleké Pirny. Tolik majitel našeho hotelu.

Dříve ovoce-zelenina, dnes vietnamský obchod s levnými oděvy sloužící jako základna drogových obchodů jeho majitelů

Dalším lehkým šokem je pro nás místní (asi) střední škola na výletě z nedaleké Pirny. Z 19 studentů je 9 zjevně nebílého původu, to je skoro POLOVINA! 3 dívky nosí muslimský šátek, mládež si vytváří skupinky podle národnosti, Arabové s Araby, Turci s Turky a Němci s Němci. Část z nich jsou zjevně nedávní uprchlíci, když nám jedna z těch ošátkovaných dívek brání v cestě a německy jí žádáme, aby se s dovolením uhnula, tak odpoví „deutsch sprechen nicht“ (německy mluvit ne). Jak se asi zapojuje do výuky, diví se naše náctileté děti?

Taková normální německá třída, Polovina žáků již není bílá

To bude asi ta funkční multikulturní německá společnost. Přitom to byla třída z nedaleké Pirny, kde ještě před 30 lety žádní barevní imigranti nežili. Jak to asi musí vypadat v bývalé západní části Německa?!

Noví Němci na výletě? To není Turecko, nebo Sýrie ale Německo!

Německo je ve zjevném úpadku. Například k našemu šoku se nás pokusili 3 krást okrást v restauraci při placení z celkem 4 návštěv. Věc před 10 lety nemyslitelná. Pravda je, že jednou byl obsluhují personál asi z Ukrajiny, podruhé nějaká nejasná míšená barva pleti a po třetí černý jak bota. Vždy se nám pak přišla omluvit německá majitelka, prý „nejsou lidé“, nebo „musí pomáhat integraci“.

Náš výlet je potvrdil, že problém s imigrací do ČR je mnohem vážnější než se oficiálně přiznává a politická „elita“ to zjevně ví a záměrně nic nedělá. Otázkou je proč?

M. Janda


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *