Dánsko. Více než polovina mladíků z Afganistanu, Libanonu, Maroka a Kuwaitu má trestní záznam. U Vietnamců je to „jen“ 22 procent. Jak je to u nás?

Sdílet

Dánský thinktank UNIDOS zveřejnil studii, kdy zkoumal, kolik mladých mužů s imigrantským původem bylo před dosažením věku 30 let odsouzeno za úmyslný trestný čin. Čísla jsou velmi nelichotivá. Například u Somálců dosáhl podíl 62%, u Libanonců 60%, u Marokánců 54%, u Kuwaitanů 70% ! Dánská media se ale radují, že u mladých Vietnamců je to „pouze“ 22% ! U celé dánské populace (vlastnící občanství, tedy včetně imigrantů) je to údajně 18 procent, bohužel již není zmíněn podíl u původní bílé dánské populace.

Je patrné, že imigranti a především ti s muslimským původem mají vysoce nadproporční podíl na trestné činnosti nejenom v Dánsku, ale v celé západní Evropě, Lví podíl na tom má nejenom benevolence úřadů, ale především onen desítky let vnucovaný pocit viny, který vede k omlouvání špatného a kriminálního chování vyvolených menšin. Nejprve za židovský holocaust, pak za kolonialní minulost (Dánské žádné kolonie sice nemělo, ale to nevadí), pak za barvu kůže a normální sexuální orientaci. Na vině jsou tedy primárně ti, kteří celý tenhle koncept neomarxismu vymysleli, financovali a podporovali. Mimochodem jsou to ti stejní lidé, kteří dříve propagovali marxismus a komunismus.

Jaká je situace u nás? I u nás (přes masivní multikulti propagandu) vidím podobný vzorec. Máme tu celé imigrantské komunity, které jsou zapojeny do kriminální činnosti a černé ekonomiky. Stačí se podívat na vietnamské tržnice, večerky, bistra, stejně jako na muslimské směnárny, kebabárny, nebo obchody a soudnému člověku je jasné, že to jsou pouze zástěrky ke krytí kriminální činnosti. Opět se tak děje s přispěním úřadů a lokálních politických „elit“. Bohužel se nejedná pouze o tradiční politický establishment, ale za SPD v posledních komunálních volbách kandidovat vietnamský spolumajitel neslavně proslulé tržnice SAPA, která je vyhlášená jako základna vietnamských drogových mafií.

Marek R.


Sdílet

2 Replies to “Dánsko. Více než polovina mladíků z Afganistanu, Libanonu, Maroka a Kuwaitu má trestní záznam. U Vietnamců je to „jen“ 22 procent. Jak je to u nás?

  1. u nás je to snad jinak ? 2/3 veznu Cikáni. spousta Vietnamců a cernochu…. a to mame cekem jen 22 tisic uveznenych ……

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *