Profesorka na Cambridgeské univerzitě požaduje vymření lidstva, v Kanadě ženy podepisují závazek nemít děti a americký autor se rovnou nechal sterilizovat. Vše kvůli záchraně planety

Sdílet

Západní intelektuálové berou klimatickou krizi skutečně vážně. Profesorka filozofie na Cambridgeské univerzitě v Anglii Patricia MacCormack ve své knize „The Ahuman Manifesto“ požaduje vymření lidstva. Podle ní je prý planeta bez lidí pozitivní vyhlídkou a lidstvo je třeba vyhubit.

V Kanadě již 5400 žen podepsalo závazek nemít děti. Pod heslem „no future, no kids“ (žádná budoucnost, žádné děti), přidala se k nim třeba zpěvačka Miley Cyrus. V Anglii zase některé ženy vyhlásily stávku proti mateřství, kde se zavazují neotěhotnět a nerodit děti.

Korunu tomu nasadil americký spisovatel Wes Silver, který loni s manželkou podstoupil dobrovolně sterilizaci. Prý se kvůli klimatu rozhodli vzdát „celé té věci s dětmi“.

Tohle je ten Západ, kam naši havlisté chtějí tak moc patřit? Oni se vážně chtějí dál klanět téhle bandě perverzních deviantů a bláznů?

Dítě se ptá otce, “ jaké byly ty zimy před globálním oteplováním?“

J.B.


Sdílet

One Reply to “Profesorka na Cambridgeské univerzitě požaduje vymření lidstva, v Kanadě ženy podepisují závazek nemít děti a americký autor se rovnou nechal sterilizovat. Vše kvůli záchraně planety”

  1. Nějak nechápu, proč takhle složitě. Zastavte migraci, přestaňte dováže potraviny tam, kde je hlad a kde díky téhle nezištné pomoci nikdo nic nedělá a snížení počtu obyvatel planety, nebude dlouho trvat. Ti, kdo se o sebe nedokáží postarat, budou mít prostě smůlu.
    Ale to se musí udělat s jinými lidmi, než je ta současná politická svoloč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *