Německá Antifa plánuje kurz „bojových sportů“, město Postupim jim pronajme centrum pro mladé. Známe i od nás

Sdílet

Německé město Postupim (Potsdam) umožní v městském sportovním středisku pro mládež letní kurz bojových sportů pro členy levicové organizace Antifa. Vedení města v tom „nevidí problém“. Starosta Postupimi Mike Schubert (sociální demokracie) je dlouhodobě znám jako podporovatel radikální pokrokářské agendy včetně masivního přisunu muslimských imigrantů. Německé tajné služby sice před bojůvkami Antifa začínají opatrně varovat, ale stále víc se ukazuje, že Antifa jedná přímo ve shodě minimálně s částí vedoucího establishmentu a represivních složek.

To ale znají i Češi. Stačí si připomenout podivné útoky „pravicových radikálů“ na odpůrce antiislámské demonstrace, které řídil „muž v hnědé bundě z domu, který patří ministerstvu vnitra“. Stejně jako podivný útok „extremistů“ na nelegálně obsazenou budovu radikálním hnutí Klinika.

„Konspirační teorie“, které tvrdí, že Antifa je ve skutečnosti ozbrojená bojůvka podporovaná liberálně demokratickými režimy, která má sloužit k násilí proti politickým oponentům a kritikům režimu, se začíná naplňovat.

V.K.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *