Norsko: počet dívek žádajících o změnu pohlaví se za 6 let zvýšil 13 krát! LGBT++ propaganda ve školách a mediích nese své ovoce

Sdílet

Podle údajů norských zdravotnických úřadů stoupl počet dívek, které žádají o změnu pohlaví, za 6 let 13 ti násobně! V roce 2012 žádalo o změnu pohlaví 11 dívek, v roce 2018 to ale bylo již neuvěřitelných 154 dívek! Lékaři začínají upozorňovat, že řada z nich podobnou terapii vůbec nepotřebuje a následně jsou z nevratné změny těla sami zděšené, propadají těžkým depresím.

Podle nezávislých pozorovatelů je to důsledek masivní LGBT++P propagandy ve školách, kultuře a mediích. Tam je změna pohlaví prezentovaná jako něco moderního, normálního, krásného a snadného.

Soudný člověk by měl začít poukazovat na ty, kdo za podobnými perverzními propagandistickými kampaněmi stojí. Hlavními viníky nejsou poslušní úředníci a novináři, ale majitelé příslušných medií a loutkovodiči západních vlád! Je čas na tyhle špatné a perverzní lidi ukázat veřejně prstem. Jinak podobné sociální experimenty brzy dorazí i k nám a pak je v ohrožení zdraví našich českých dětí a mládeže.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *