USA před občanskou válkou? Liberální židovská novinářka, „spalte konzervativce… nikdo nesmí přežít“!

Sdílet

Sociální a politický konflikt mezi konzervativními kruhy a progresivní levicí v USA se, stejně jako jinde ve světě, vyostřuje. Levicoví politici, novináři a aktivisté začínají požívat stále ostřejší rétoriku a následně pak i přecházejí k činům. Posledním takovým počinem je veřejné vyjádření americké liberální novinářky židovského původu Jeniffer Rubin, píšící pro známý The Washington Post. Novinářka Rubin vyzývá ke „ spálení republikánů….ze kterých nikdo nesmí přežít“. V souvislosti s tím vidíme, že mnozí levicoví aktivisté podobné výzvy berou doslova a pokoušejí se o fyzickou likvidaci politických protivníků. Přesně podle vzoru komunistů, či německých národních socialistů. (psali jsme zde, zde a zde)

Stejný scénář vidíme nyní i u nás, kdy různí levicoví umělci a aktivisté vyhrožují „řešením ulice“, či slibují „udělat bordel“. Skoro to vypadá, že se jede podle jednoho vzoru. Lze proto očekávat horký podzim i u nás. Od slov k činům nebývá často daleko a podobné pokusy občas končí občanskou válkou.

Aron G.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu pohlavních nemocí ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *