Afgánský uprchlík před soudem, “ přijel jsem do Holandska bránit proroka Mohameda a zabít nespravedlivé a kruté lidi“

Sdílet

V Amsterodamu právě probíhá proces s afgánským uprchlíkem Jawed Santanim (20), který loni na hlavním nádraží pobodal nožem 2 americké turisty. Uprchlík před soudem vypověděl, že americké turisty chtěl zabít protože přijel do Holandska, „bránit proroka Mohameda a zabít nespravedlivé a kruté lidi“.

Uprchlík oba turisty napadl zcela náhodně aniž je předtím osobně znal a jen náhodou se mu nepodařilo je zabít. Nyní čelí obvinění z vraždy a teroristického útoku. To je samo o sobě překvapivé a bylo by asi žádoucí se o oněch Američanech dozvědět trochu víc, minimálně etnický původ a zaměstnání. Obvykle se totiž při podobném incidentu z médií dozvíme, že se jednalo o mentálně nemocného jedince a on pak skončí v péči lékařů a do vězení nejde. Stejně tak jeho výpověď nezapadá do obrázku, před válkou prchajících uprchlíků, kteří přišli obohatit západní společnost.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *