Řidič odmítl řídit gay pride bus. Již ho vyšetřují. Udala ho multikulturní dívka Rebecca (19)

Sdílet

Odmítnout něco z důvodu svého přesvědčení v liberální demokracii smíte, ovšem pouze pokud jste LGBT++P, nebo jiná vyvolená menšina (třeba muslim apod). Normální heterosexuál taková práva přirozeně již dávno nemá!

Přesvědčil se o tom řidič autobusu v anglickém Norwichi, který odmítl řídit autobus propagující gay pochod. Po udání uvědomělé multikulturní svazačky Rebeccy Sears (19) ho dopravní podnik okamžitě postavil mimo službu a začal vyšetřovat. Když se totiž pokrokově smýšlející Rebecca dozvěděla celou událost, tak nelenila a všeho nechala a okamžitě napsala udání. To je samo o sobě pozoruhodné, uvědomělá Rebecca sice připouští, že by lidé mohli mít právo na vlastní názor, ale ne pokud jsou podle jejího názoru „úzkoprsí“, tedy například nesouhlasíte, že normální je nechat si protahovat od jiného muže vlastní řiť.

Ideově uvědomělý dopravní podnik v britském Norwichi

Dopravní podnik se ještě dodatečně veřejně kál, že jako firma podporují diverzitu a inkluzi a jsou nedílnou součástí podpory místní LGBT++P agendy.

Zajímavá je jedna věc. I za nacismu a komunismu byli udavači, ale tak nějak se za svojí práci styděli. V multikulturní liberální demokracii se udavači ke svému dílu ještě hrdě hlásí a to je opravdu novum. Čekají snad nějakou odměnu od svých globalistických pánů? Nebo je to jenom obyčejná lidská pýcha na dobře odvedenou práci při ničení vlastní kultury, země a obyčejných lidských životů? Každopádně, zde jsou sociální profily milé a pokrokově uvědomělé Rebeccy a tak se můžete podívat, jak taková uvědomělá dívky vypadá. Bude jí určitě těšit, že její náročná bonzácká práce má i v ČR má své obdivovatele.

David Kraus

PS: Na vysvětlenou to P na konci zkratky LGBT++P znamená pedofilové, ti jsou již nedílnou součástí duhové komunity a ta se bere za jejich práva. Na letošní pražské Prague pride byli pedofilové již po šesté! Proto je nemůžeme ve výčtu mnoha pohlaví a sexuálních orientací opomíjet, to by byla diskriminace a ta nám je bytostně cizí!

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *