Nejméně 40% všech útoků nožem mají na svědomí uprchlíci. Říká statistika německého ministerstva vnitra

Sdílet

Nejméně 40 procent všech útoků nožem ve spolkové zemi Porýní-Vestfálsko v první polovině letošního roku spáchali imigranti. Sdělilo to místní ministerstvo vnitra na dotaz zastupitelů opoziční AfD. Přitom v této spolkové zemi činí podíl imigrantů na celkové populaci pouze 12,8 procent! Nožem přitom bylo zavražděno 44 osob a celkem došlo k 1089 násilných trestných činů spáchaných pomocí nože.

Je tedy patrné, že tento nový druh trestné činnosti má mezi imigranty vysoce nad proporční zastoupení, stejně jako mnohé další kriminální delikty. Navíc z poskytnutých čísel není skutečný podíl imigrantů na této trestné činnosti patrný. Pokud totiž má někdo německé občanství (Turek, Arab, černoch atd), tak je ve statistice brán jako Němec.

Tohle není překvapivý jev, protože něco podobného známe i od nás. Například Vietnamci mají 10 krát vyšší podíl na drogové kriminalitě něž Češi (včetně Cikánů) a o vysoce nad proporční kriminalitě v ČR žijících desítek tisíc černochů a muslimů by se daly psát romány.(psali jsme zde)

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

2 Replies to “Nejméně 40% všech útoků nožem mají na svědomí uprchlíci. Říká statistika německého ministerstva vnitra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *