Afgánský uprchlík lapen při činu. Pokusil se s kumpány podpálit centrum opoziční protimigrantské strany. Je za tím Antifa, nebo přímo místní Socdem?

Sdílet

Již delší dobu se v Západní Evropě spekulovalo, že část ilegálních uprchlíků (často s vojenskou minulostí) je zapojena do útoků proti politické opozici. Většinou se tak děje prostřednictvím radikálních levicových skupin jako Antifa, které mají přímé napojení na část státního bezpečnostního aparátu a vládní establishment. Cílem fyzických útoků na opozici je zastrašit její členy a odvrátit je od vlasteneckého politického angažmá.

Stále ale chyběl onen okamžik, kdy je nějaký uprchlík-pachatel chycen přímo při činu. To ale již podle všeho neplatí!

V Rakousku byl při posledním útoku na opozici dopaden jeden z pachatelů a z něho se vyklubal afgánský uprchlík. Jednalo se o útok na regionální kancelář FPO (Rakouských svobodných) v St. Poltenu. Tu napadla kameny a zápalnými předměty skupina osob a pokusila se jí zapálit. Bohužel se ale nepovšimnuli bezpečnostní kamery, která vše snímala. Jeden z útočníků se totiž svojí neopatrností sám zapálil a musel vyhledat lékařské ošetření. V nemocnici pojala sestra na ambulanci podezření kvůli jeho podivnému chování a zalarmovala policii a ta si pro něj záhy přijela. Tak se podařilo prokázat, že pachatelem je afgánský uprchlík, který získal v Rakousku statut chráněné osoby a žil ze sociálních dávek. Vedení protiimigrantské FPO nyní požaduje prošetření případu a odsud pachatele zpět do Afganistánu. Velmi podivná je okamžitá reakce proimigranstké Rakouské sociální demokracie, která obvinila FPO, že si akci sama vymyslela. To jen podporuje vážně hypotézu, že se jedná o fyzický útok proimigrantského establishmentu proti vlastenecké opozici. Je zde totiž mnoho nezodpovězených otázek. Jak se dala dohromady ona skupina agresorů, když pachatel uprchlík skoro vůbec neumí německy? Jak mohl vědět o programu FPO, když neumí skoro vůbec číst a psát? Kde vzal ty zápalné rakety, které byly k útoku použity?

Něco podobného sledujeme již několik let v sousedním Německu s jedním rozdílem. V Německu je policie zcela otevřeně na straně imigrantsko-antifa gangů a jejich útoky otevřeně kryje. Proč se jinak nepodaří nikdy odhalit pachatele? A to jsou útoky v Německu mnohem vážnější včetně několika brutálních pokusů o vraždu opozičních politiků AfD!

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *