Fyzické útoky na členy AfD v Německu neustávají. Policie je „bezradná“

Sdílet

Jste člen nebo sympatizant AfD v Německu? Pak si zvykejte na nelehký život. Jendou vám příslušníci levice (antifa) zapálí auto, jindy vás fyzicky napadnou u vás doma, zničí vám dům. Nejinak je tomu i v roce 2019. Podle některých situace začíná připomínat 30. léta v předválečném Německu.

Avšak tohle přirovnání pokulhává, protože tehdy všechny hlavní politické strany (národní socialisté, sociální demokraté, komunisté) měly své ozbrojené milice, které útočily na opozici. Nyní vidíme tyto útoky pouze ze strany přívrženců vládního establishmentu proti lidové opozici – na členy CDU/CSU, FDP, SPD, Zelených, či Linke nikdo přece neútočí…

Zajímavá je skutečnost, že německá policie se zdá být při vyšetřování politicky motivovaných útoků proti AfD „bezradná“ a objasněnost, nebo snad dokonce usvědčení viníku je na mimořádně nízké úrovni. Je snad německá policie tak neschopná? To asi ne. Spíše to ukazuje, že se jedná „o spolupráci“ extremistických (pro imigrantských, proti německých) skupin německé levicové mládeže a imigrantů a nejméně části německého oficiálního represivního aparátu, to vše za tichého souhlasu nejvyšších politických představitelů Německa.

Vše kryto oficiálními medii, která útoky proti AfD buď zcela ignorují (stejně jako zločinnost imigrantů), nebo je bagatelizují jako údajný vandalismus vše v duchu „vždyť to těm AfD za to jejích šíření nenávisti vlastně patří!“ (Rada autora je: čtěte proto raději německý regionální tisk, tam se ještě občas dočtete pravdu). Jak ukazuje následující video v článku, vedení AfD očekává nárůst útoků na své členy a majetek a předáci AfD celkem otevřeně říkají, že to není náhoda.

Skupiny jako antifa k násilí proti členům AfD otevřeně vyzývají a k provedeným útokům se hrdě hlásí. Překvapivě státním orgánům a policii v Německu to „nevadí“… na rozdíl od příspěvků sympatizantů AfD na sociálních sítích.

Bohužel se obáváme, že je jen otázkou času, kdy dojde k zavraždění nějakého člena, či sympatizanta AfD. To vše hned za našimi hranicemi a to nás rozhodně těšit nemůže!

Jan Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *