Šéf neziskovky vozící imigranty do Evropy. „To nebylo pirátství, ale sebeobrana“

Sdílet

Ve čtvrtek 28. března 2019 zahlédla u břehů Libye posádka turecké lodě El Hiblu 1 loď s imigranty, která volala o pomoc. Turecká loď jim poskytla pomoc vzetím na palubu a podle platného mezinárodního práva moře je chtěla převézt na nejbližší pevninu, což bylo nedaleké pobřeží Libye. Imigranti ale chtěli do Itálie a tak napadli posádku a zmocnili se lodi. Loď nakonec přistála na Maltě, kde ji obsadila tamější armáda a věc se nyní šetří.

Celý incident měl ale mediální dohru. Například ČT o celé akci referovala, že „uprchlíci převzali kontrolu nad lodí„. Zajímalo by nás jestli třeba při znásilnění, imigrantský násilník „převezme kontrolu nad vagínou přepadené ženy“? Nebo zda cikánský kapsář v centru Prahy „převezme kontrolou na cizí peněženkou“?

Korunu tomu ale nasadil šéf neziskovky Sea Watch (mořská hlídka), která vozí ilegální imigranty loděmi do Evropy, Johannes Bayer. Prý „se nejedná o akt pirátství, ale akt sebeobrany proti smrtelné politice Evropy při ochraně hranic.

Kdo tuhle neziskovku vlastně platí?

Zajímavé je, že se vlastně neví, kdo tuhle neziskovku a její masivní personál a technické vybavení vlastně financuje. Jediné k čemu se hlásí, je Německá protestantská církev, a zbytek jsou údajně dary fyzických osob a malých firem. Nemůžu si pomoct, ale tak nějak za tím zase tuším lidi jako G, Soros a jemu podobné… jako u každé podobné lumpárny.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

3 Replies to “Šéf neziskovky vozící imigranty do Evropy. „To nebylo pirátství, ale sebeobrana“

  1. Já bych chtěl převzít kontrolu nad majetkem všech vitacu:) imigrantů. Pod tímto názvem to je určitě legitimní 😉

  2. [* Shield plugin označil tento komentář jako „trash“. Důvod: GASP test přihlášení (chyba tokenu pro komentování) proti robotům neprošel *]
    Já bych chtěl převzít kontrolu nad majetkem všech vitacu:) imigrantů. Pod tímto názvem to je určitě legitimní 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *