Mladí Němci uprchlíkům: „válka skončila, vraťte se domů…“

Sdílet

Válka v Sýrii již dávno skončila, zdá se ale, že dočasný pobyt syrských válečných uprchlíků v Německu se přesto nenápadně změnil na trvalý. Druhou možností je, že si ještě německá vláda konce války v Sýrii nestačila povšimnout.

Proto se němečtí Identitáři rozhodli jednat. Vlastní plakátovou kampaní v Berlíně v Metru a na autobusových zastávkách vyzvali uprchlíky k návratu do jejich vlasti. Pod heslem „Válka skončila, vraťte se domů, Sýrie vás potřebuje“. Vyzvali tak uprchlíky k návratu domů a zapojení do znovu obnovy země. Jak se ale zdá uprchlíkům se mnohem víc líbí žit v Německu na sociálních dávkách a zapojit se do kriminálních gangů a mezi radikální islamisty.

Válka skončila, Vraťte se domů! Vyzývají uprchlíky němečtí Identitáři

Kampaň vyvolala pozdvižení mezi veřejností. Nejvíce zděšen byl ale provozovatel reklamních ploch „Wall“, které Identitáři oblepili. Ostentativně se od akce distancoval s tím, že podobné skupině by nikdy prostor neposkytl. Ta hrůza, která asi obstoupila jejich šéfy. Vždyť by mohli být považování za málo pokrokově uvědomělé a multikulturně aktivní.

Co takhle inspirace pro české vlastence?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *