Německé náklady na imigraci

Sdílet

„Nejméně 1 bilion EUR“. Tolik konstatoval před časem přední německý ekonom prof. Hans-Werner Sinn. Vyvrací tak propagandisticko-optimistické odhady proimigrantské vlády Angely Merkelové a německého establishmentu.

Když se v Německu rozběhla imigrantská vlna naplno, začalo mezi běžnými Němci propukat mírné, ale stále rostoucí zděšení. Kolik to celé bude stát a kdo to zaplatí? Establishment proto okamžitě přispěchal s chlácholením, že se to ekonomicky „snadno zvládne“. Protože prý do Německa ze Sýrie přicházejí „vysoce kvalifikované pracovní síly“, budoucnost bude zářivá. Jenže v Německu ještě stále existuje vrstva starých poctivých odborníků.

Budoucí „němečtí“ doktoři a inženýři? Zatím neumí číst a psát…

Jedním z nich je i H-W Sinn, přední německý marko-ekonomický odborník. Ten před časem v jedné ze svých knih provedl analýzu situace a přesně popsal, co se vlastně děje. Jeho odhad je zdrcující: „německé daňové poplatníky bude imigrantská krize v příštích 20 letech stát minimálně 1 bilion EUR a Němci si prý mají držet palce, aby to nebylo ještě mnohem víc“. Současně ukázal, že většina imigrantů jsou vlastně negramotní a na německém pracovním trhu nemají šanci na uplatnění ani v budoucnu. Ostatně imigranti budou jeden z důvodu vážných sociálních problému a pravděpodobného poklesu německé ekonomiky.

Establishment na to raději nijak nereagoval. Není divu, tohle je problém globalistického lhaní a propagandy, která vždy stojí na hliněných nohách a silnější závan pravdy vede k jejímu zhroucení. (Ostatně to známe i od nás, jak imigranti, v našem případě převážně Vietnamci, ale v budoucnu hlavně asi muslimové a černoši, prý budou vydělávat Čechům na důchody, aby se vzápětí ukázalo, že většina z nich jsou drogoví kriminálníci).

Dnes vidíme, že válka v Sýrii již dávno skončila, ale o návratu „syrských uprchlíků“ zpět do jejich vlasti nikdo z německého establishmentu nemluví. Proto se nabízí hypotéza, že imigrantská krize byla vyvolaná záměrně, s cílem urychlit islamizaci Evropy. Měli bychom se proto ptát, kdo ji vyvolal, financoval a řídil. Při vší úctě loutky typu A. Merkel apod. to nebyly, ty ji jenom prováděly, ale islamizaci Evropy vymysleli jiní. Je na čase ptát se, kdo to tedy byl!

Pro ty co umí německy, několik zajímavých videí prof. Sinna

Kolik skutečně stoji jeden imigrant?

Kolik stoji imigrantská „krize“

M. Novák

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Německé náklady na imigraci”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *