Romea – „rasističtí“ bílí Češi financují miliony Kč propagandu proti sobě

Sdílet

Případ Romea. Financování propagandy proti Čechům. Přestane vám chutnat čokoláda od Nestle?

V dalším díle našeho miniseriálu „zaměřeno na podivné neziskovky“ se podíváme na cikánskou „neziskovou“ organizaci Romea. Ta je české veřejnosti dobře známa díky své agresivní protičeské propagandě, kde se systematicky snaží vyvolávat mezietnické napětí svým osočováním české veřejnosti z rasismu, xenofobie, antisemitizmu, apod. To by mi tak nevadilo, protože vyznáváme právo na svobodu slova a projevu pro všechny, tedy i pro Cikány(a proto jsme odpůrci „liberální demokracie“). Co nás však zajímá, je to, kdo to všechno vlastně platí. Nějak se nám nechce věřit, že by tihle profesionální Cikáni pracovali dobrovolně zadarmo. (Jako ostatně všichni tihle podivní neziskovkáři, aktivisté, umělci, atd.)

Personální obsazení Romea
Vidíme tam všechny mediálně provařené cikánské „osobnosti“. Od bratří Bangů (jeden je rapový „zpěvák“ a druhý cenzor na Babišově iDnes), Z. Ryšavého, F. Kostlána, J. Balážovou (bývalou mluvčí neomarxistického ministra J. Dienstbiera) a mnohé další „osobnosti“ z řad v ČR žijících Cikánů.

Výroční zpráva
Zde to již začíná být zajímavé a jen to potvrzuje mojí domněnku, že se jedná o prima byznys pro pár vyvolených Cikánů. A to bez jakékoliv kontroly. Pro zajímavost, v roce 2017 získala Romea celkem
10 231 000 Kč. Z toho „dotace“ byly 9 262 000 Kč, tedy 90,5%, příspěvky (dary) 751 000 Kč (7,3%) a vlastní hospodářská činnost 130 000 Kč (1,3%).

Na mzdy pak bylo spotřebováno 4 343 000 Kč (42,4%), na nákup služeb a ostatní nákupy 4 197 000 Kč. „Pouze“ 42% všech příjmů spotřebovaných na personální náklady je překvapivě výrazně pod obvyklým neziskovkářským průměrem, kde se výše mzdových nákladů obvykle pohybuje v rozmezí 60-80% všech nákladů. Jenže bohužel nevíme, co přesně se skrývá pod onou kolonkou „nákup služeb“. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby se jednalo o “práci na živnostňák“ pro spřátelené kumpány, či rodinné příslušníky (praxe to obvyklá všude, kde tečou dotace a granty). Bohužel detaily k dispozici nemáme, ale máme jisté zkušenosti s hospodařením podobných „neziskovek“. Pak by jsme se snadno dostali do obvyklého rámce mzdových nákladů „neziskovek“, 60 a více % všech nákladů…

Kdo Romea sponzoruje?
Jak to zjevně vypadá, tak hlavními sponzory jsou české státní úřady (jedná se tedy o daně bílých Čechů!) Ministerstvo kultury, MSTV, a další. Tedy český daňový poplatník! Dalším významným sponzorem jsou ambasády našich západních „spojenců“. Najdeme zde ambasádu USA (zdá se, že US embassy je zapojena do sponzorování všech perverzních protičeských aktivit, gay pride počínaje a Romea konče). Norsko, Lichtenštejnsko, Island a přirozeně EU. Jeden by si řekl, že když jako ČR máme takové spojence, tak již nepotřebujeme ani žádné nepřátele. Bylo by zajímavé sledovat jejich reakci, kdyby ČR začala podporovat agresivní rozvratné menšiny v jejich vlastní zemi…

Další významnou skupinou „sponzorů“ jsou zahraniční rozvratníci jako Open society foundations (G. Soros), Bakala Foundation (ten darebák okrade lidi na Ostravsku a pak jimi za odměnu sponzoruje Cikány!) a nadace z Německa a Dánska.

Poslední skupinu sponzorů tvoří firmy, vesměs nadnárodní korporace. Například potravinářský koncern Nestle. Tak si na to vzpomeňte, až budete pít Nescafe, či jíst jejich čokoládu Orion, nebo kukuřičné lupínky Nestle.

Vodafone (není čas přejít ke konkurenci, data mají drahá a ještě sponzorují agresivní „neziskovky“?!). Nadační fond supermarketu Albert (ten před časem proslul tím, že platil zaměstnancům nejnižší možné mzdy – na mzdy nebylo, ale na cikánskou „neziskovku“ ano). Nechybí ani pochybně privatizovaná ČSOB a Nadace Babišova Agrofertu.

Nikde ale nevidíme cikánské dárce a sponzory. Asi to bude tím, že naprostá většina Cikánů je na dávkách a ti profesionální Cikáni, co sosají z veřejných grantů a dotací, se s nikým dělit nehodlají. Takže aktivity agresivní protičeské „neziskovky“ financují hlavně „xenofobní a rasističtí“ bílí Češi… to je vlastně skoro pravidlo!

J. Krejčík

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Romea – „rasističtí“ bílí Češi financují miliony Kč propagandu proti sobě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *