Je to ještě Evropa? Muslimské klany se vysmívají policii

Sdílet

Německo vždy znamenalo rychlá a kvalitní auta a pěkné dálnice bez omezení rychlosti. Jenže to pomalu přestává platit. Stejně jako začíná být otázka, zda jde ještě o Německo, nebo již Turecko, Libanon, nebo Afghánistán.

V posledních letech se totiž mezi vládci imigrantských komunit, což je synonymum pro vládce místních zločineckých mafií, rozmáhají stále více zvyky slavit svatby „jako u nich doma“. Kdo někdy zažil svatbu v Ankaře, Bejrútu, apod, tak ví, že je to vždy hlučná záležitost: Jedním z vrcholů je pak projížďka kolony svatebčanů po městě. To znamená zablokovaná doprava, občas někdo přejetý. Prostě muslimská zábava jak se patří. Jiný kraj, jiný mrav chtělo by se říci.

Imigranti začali praktikovat podobné domácí zábavy i v Německu. Například se začíná stávat, že muslimský svatební průvod zablokuje dálnici, aby se svatebčané mohli vyfotit, nebo jen tak pro srandu. To je při provozu a rychlosti aut na německých dálnicích často životu nebezpečné. Situace se stala tak vážná, že se tím musel dokonce zabývat zemský sněm v Porýní-Vestfálsku.

Kdo je v Německu pánem? Němci již asi ne…

Zdá se, že se nejedná jen o kulturní kratochvíli přistěhovalců, ale demonstraci moci. Kdy imigrantské kriminální klany chtějí ukázat, že postupně přebírají moc v zemi. Když je totiž chytne policie, tak se jí vysmívají a říkají, že se jim nic nestane. (Což se prý bohužel nakonec i potvrdí). Imigranti stále víc ukazují, kdo je v Německu skutečně pánem!

Otázka dne zní: Je tohle ještě Německo? Je tohle ještě Evropa?

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *