Německá katolická církev začne zaměstnávat LGBT++ osoby. Podle biskupské konference to bude „obohacení“

Sdílet

Německá katolická církev začne zaměstnávat i osoby hlásící se otevřeně k LGBT++ orientaci. Konference německých biskupů schválila změnu pracovního práva, která to umožní. Dříve se byli zaměstnanci s LGBT++ orientací automaticky propuštěni, protože to přímo odporuje bibli a církevní věrouce. Podle biskupské konference to bude pro církev obohacením. že je to v přímém rozporu s učením církve a biblí? Koho to dnes v řízeně likvidované katolické církvi zajímá?! Kněží slouží queer mše, oddávají homosexuály a lesby a žehnají gay pochodům…. podle skutečných křesťanů to je taková malá Sodoma Gomora.

Rozhodnutí je údajně důsledkem akce 125 zaměstnanců církve, kteří se veřejně vycomingoutovali údajně jako důsledek církevní diskriminace. Pro pořádek je potřeba připomenout, že katolická církev v Německu zaměstnává asi 800 000 lidí. takže se jednalo o protest 0,0156% zaměstnanců.

Katolická církev v Německu se potýká s prudkým odlivem věřících a kostely zejí prázdnotou (psali jsme zde). Loni církev opustilo 360 000 věřících. Čím to asi bude?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *