Německá katolická církev zaznamenala rekordní ztrátu věřících. Co čekat od spolku, který vede člověk jménem Marx?

Sdílet

V loňském roce opustilo německou katolickou církev oficiálně 360 000 věřících. Kostely zejí prázdnotou a církevní preláti se místo misijní činnosti a boji za křesťanské hodnoty věnují LGBT++ mším a svatbám, homosexuální adopci, klima agendě, podpoře muslimské imigrace, boji proti německým vlastencům a propagaci korona očkování podivnými vakcínami.

Problém německé církve je v tom, že je zcela ovládnutá „pokrokářskými“ preláty stejně jako ústředí ve Vatikánu. Co také čekat, když se jeden z hlavních katolických kardinálů v Německu jmenuje Marx a podle všeho je příbuzný s Karlem Marxem…..

Není divu, že věřící hlasují nohama. Takovou církev křesťan k ničemu nepotřebuje! To se může modlit doma a písmo si raději studovat sám. Katolickou církev už globalisté nepotřebují a tak je likvidována v přímém přenosu.


Sdílet

3 Replies to “Německá katolická církev zaznamenala rekordní ztrátu věřících. Co čekat od spolku, který vede člověk jménem Marx?

  1. Dovolil bych si dodat, že Německo je spíše protestantské než katolické, není se co divit, ona ta německá katolická církev historicky dlouhodobě za moc nestála. Ostatně nedivte se, že Luther byl v době reformace tak úspěšný, vždyť ta církev byla horší než za Husa.

  2. Komunisti záměrně a soustavně infiltrovali Církev od 50. let, nasadili do ní podle Chruščovova plánu komunisty a teplouše, a teď na ni všichni komunisti a levičáci ukazují a křičí, jak je zkažená. To ovšem neukazuje ani tak na povahu katolíků, zvlášť těch řadových, jako na povahu komunistů, zvlášť těch řadových. https://www.youtube.com/watch?v=kfkwQ-WFmck

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *