Vysoké školy v sebedestrukční spirále díky omezování svobody vědeckého bádání. Máš jiný názor než ten oficiální, pryč s tebou!

Sdílet

Dne 17. listopadu je mimo jiné i Mezinárodní den studentstva, kdy se připomínají tragické události z roku 1939. Je proto se zamyslet nad situací, která panuje na dnešních evropských (tedy i českých) univerzitách. Jedním z hlavních témat je bohužel opět svoboda vědeckého bádání. V západní Evropě již naplno propukl boj za její likvidaci ze strany aktivistických skupin s radikálními názory.

Pokud nemá vyučující „správné“ názory na gender, LGBT++P, klima, imigraci, válku s Ruskem atd. tak je „aktivisty“ vyháněn fyzicky z přednášek, jemu fyzicky bráněno ve vstupu do univerzitních budov a učeben, jeho přednášky jsou rušeny povykem/dupáním/házením odpadků atd., je vyvíjen tlak na vedení ústavu, aby byl propuštěn a mnoho dalších forem fyzického a psychického nátlaku. Velmi to připomíná německé nacisty, či židovské komunistické revolucionáře, nebo Mao Tse Tungovy rudé gardy.

Výsledkem je bud odchod nezávislých myslitelů mimo akademické prostředí, nebo jejich konformizace. Důsledkem je úpadek vzdělanosti a kvality výuky a tedy vzdělanostní úpadek celé společnosti.

Pokud v biologii zakáží aktivisté vyučovat, že v přírodě existují pouze 2 pohlaví a naopak se bude vážně prosazovat „teorie o nesčetných pohlavích (tzv. konstruktivismu), pak biologie jako vědní obor časem zanikne, Totéž bude platit o medicíně, fyzice, matematice atd. Nastane perverzní doba, kdy se realita musí přizpůsobit ideologie, se kterou je v rozporu a to je vždy předzvěst katastrofy.

Je ale důležité si uvědomit, že nejde o tlak nějakých „aktivistů“ . Ti jsou podporováni a financováni globalistickými hráči v pozadí, kterým jde o likvidaci bílé rasy jako takové. Bez nich by si oni šílení aktivisté ani neškrtli. Nebo snad probíhají podobné scény v Číně, Indonésii, Vietnamu, nebo Indii, či Izraeli? Neprobíhají“ Čím to asi bude?

PS. V ČR zatím není situace stejně vážná jako vedle v Německu, nebo v Anglii, vše ale bohužel směřuje stejným směrem. Musíme to zastavit za každou cenu, jen tak se může věda ubírat směrem vpřed a sloužit lidstvu.

akademik

Naněmecké univerzitě „studenti“ protestují proti vyučujícímu s normálními názory, požadují jeho vyhazov…

Sdílet

One Reply to “Vysoké školy v sebedestrukční spirále díky omezování svobody vědeckého bádání. Máš jiný názor než ten oficiální, pryč s tebou!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *