„Chceme další barevné uprchlíky“, žádají starostové 314 německých měst na prahu hluboké ekonomické a sociální krize. Vystěhují kvůli uprchlíkům bílé Němce na ulici?

Sdílet

Do Německa přišlo letos již nejméně dalších 1,2 milionu uprchlíků. Německá města jsou na pokraji krachu, nemají pro ně byty, ani ubytovny, města drtí imigrantská kriminalita. Přesto starostové 314 německých měst požadují přísun dalších uprchlíků. Vyhlásili svá města za safe havens (bezpečná místa) pro uprchlíky i pro případ, že by na azyl neměli nárok. Jedná se o velká města jako Freiburg, Berlín, Heidelberg, Mannheim, Rottenburg, Ulm, Stuttgart, Rostock, Tübingen, München, Potsdam, Bremen, Hamburg, Cottbus, Kassel, Dresden, Leipzig, Hannover, Osnabrück a Göttingen.

Všechny výše uvedená města zápasí s velkou bytovou krizí a s vysokou imigrantskou kriminalitou. Starostové sice neříkají, kde byty pro uprchlíky vezmou, ale jinak než vystěhováním bílých Němců k nim přijít nemohou. Volné byty zkrátka nejsou.

To vše v době, kdy většina Němců je vyděšena z další masové vlny dovážených uprchlíků a Německo stojí na prahu obrovské ekonomické krize. Jenže s bílým Němcem se už nepočítá, tak na něj místní „elity“ sloužící globální finanční oligarchii neberou žádné ohledy.

Potíž pro Čechy je v tom, že se „česká“ vláda P. Fialy chová úplně stejně. Nechají si to Češi líbit, nebo jí poženou vidlemi z úřadu? To se ukáže v zimě a na jaře, kdy ekonomická krize uhodí plnou silou


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *