Slibovala vám vláda P. Fialy příspěvek na dítě 5 000 kč bez byrokratických procedur? Takhle vypadá realita. Ukrajinci a Cikáni dostávají peníze automaticky, Češi zaměstnanci musí poníženě dokládat výši příjmů na úřadech práce

Sdílet

Vzpomínáte si na kampaň vlády P. Fialy, že dá všem rodičům nezaopatřených dětí jednorázový příspěvek 5000 kč? Podmínkou měl být roční příjem nižší než 1 mil kč. Prý to bude na základě jednoduché žádosti bez zbytečné byrokracie a to všem včetně cizincům žijícím na území ČR. Automaticky měla být dávka vyplacena všem příjemcům příspěvků na děti (rozuměj Cikánům, dlouhodobě nezaměstnaným atd.)

Jaká je realita? Jelikož hrubý příjem do výše 1 mil, kč má většina zaměstnanců, tak mnoho lidí naivně jednoduchou žádost vyplnilo, Formulář je zde. Peníze měli dostat do 30 dnů. Měsíc uběhl jako voda a oni dostali dopis, že se vyřízení jejich žádosti o dalších 30 dnů prodlouží. Uběhl další měsíc a ti aktivnější se tedy začali, co se děje. Odpovědí jim bylo, že mají přijít na úřad doložit své příjmy! Přitom stát a tedy i ministerstvo práce a sociálních věcí výši jejich příjmů disponuje z jejich daňových přiznání, které za ně většinou podává zaměstnavatel. Většina lidí, kteří pracují, se stydí na úřad práce jít. Pro běžného člověka to pořád má stigma nějakých lenochů a lemplů. S tím režim P. Faily od začátku počítal.

Liberálně demokratický režim si nemůže nechat ujít příležitost, aby běžného člověka ponížil. To není z hlav poslušných loutek typu Jurečka, Fiala, nebo Stanjura. To je z hlav jejich zahraničních vládců a jejich místní 5. kolony. Ti mají mnohaleté zkušenosti s psychologickým ovládáním společnosti, ke kterému ponižování běžných lidí a s tím spojené lámání nezávislé osobnosti patří. Kde myslíte, že se vzalo to současné posmívání se chudý, kdy jim předsedkyně PSP Pekarová (TOP 09) nabízí zbytky z poslanecké jídelny a radí, aby doma netopili a mrzli ve svetru? To není z její hlavy, ona se chce jen podobat svým pánům. Ti bud skuhrají, jak jim všichni ubližují, nebo se ostatním posmívají, když se dostanou k moci.

Čtenáře jistě nepřekvapí, že privilegované menšiny jako Ukrajinci, nebo Cikáni dostávají jakékoliv dávky bez byrokratických průtahů.

Běžní lidé se budou muset zamyslet, kdo je jejich hlavní problém. Ano, Češi jsou ve válce. Jen nejsou ve válce s virem, nebo Rusem. Jsou ve válce s globální finanční oligarchií, která jim válku vyhlásila již před mnoha lety podle své tisícileté perverzní ideologie. Češi se budou muset skutečnému nepříteli postavit, jinak jim hrozí existenční zánik. Nevěříte? Podívejte se do západní Evropy! V některých městech už skoro nepotkáte původní bílé obyvatelstvo. To nevzniklo samo od sebe! Nebo si vzpomeňte na nedávnou uměle vyvolanou korona tyranii a následné očkování nevyzkoušenými vakcínami, které mnohým očkovaným přinesly velké zdravotní problém a řadu nešťastníků dokonce zahubily. Ten boj za Čechy nikdo nevybojuje, to musí udělat oni sami!

Lidová tvořivost v českých ulicích

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *