Opoziční německá AfD odmítá proti ruské sankce. Veřejnost jí dává stále vyšší podporu. Režim zvažuje její zákaz

Sdílet

Podle průzkumů veřejného mínění je nyní opoziční AfD na úrovni 15,5% po celém Německu. AfD se prezentuje jako proti imigrantská vlastenecká strana, která rovněž odmítá protiruské sankce a požaduje mírová jednání o Ukrajině. Její úspěch je o to víc šokující, že všichni ví, jak se takové výzkumy veřejného mínění dělají (psali jsme zde).

To znepokojuje vládnoucí režim a jeho představitelé proto začínají požadovat zákaz této strany. Prý ohrožuje „liberální demokracii“. To je dnes trend po celé Evropě. Hra na demokracii končí a liberální demokracie otevřeně přechází v totalitní lžidokracii globálních elit. Budou se lidé bránit nové totalitě? Dnes nejde pouze o jejich zotročení, ale fyzické vyhlazení a nahrazení barevnými imigranty.

Čtenáře nepřekvapí, že podobné aktivity připravuje i „česká“ vláda „Ukrajince“ P. Fialy. Svoboda prý nemůže být bezbřehá, liberální demokracie se prý musí bránit nepřátelským „živlům“. Připomíná vám to 50. léta? Ano, tehdy byl slovník podobný a není divu, když se podíváte na původ totalitářů tehdy a dnes, mají ho identický.


Sdílet

2 Replies to “Opoziční německá AfD odmítá proti ruské sankce. Veřejnost jí dává stále vyšší podporu. Režim zvažuje její zákaz

  1. Za totáče to skončili všeobecnou amnestií v roce 1960 , naopak teď represe narůstají a národ chudne , nic se nestaví , všechno patří cizincům !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *