Priority rakouské vlády v době krize? Možnosti změny pohlaví! „Ukrajinec“ P. Fiala a jeho vláda nejsou jediní blázni mezi liberálně demokratickými politiky v EU…

Sdílet

V Rakousku zažíváme bezprecedentní ekonomickou a imigrační krizi. Normální vláda by se starala o to, jak zajistit dostupné energie a udržet ekonomiku v chodu a jak ochránit vlastní hranice před další řízenou vlnou masové imigrace! Jenže v Rakousku normální vláda není (je zde koalice Lidovců a Zelených)!

Vyšlo najevo, že v létě vláda potichu předložila ke schválení zákon redefinující pohlaví (dříve pouze žena a muž) umožňující změnu pohlaví podle aktuálního pocitu. To jsou otázky naší doby! Ráno se cítí být ženou a odpoledne mužem? Že patří na psychiatrii? Taková nenávist k jiným pohlavím!

Ráno žena, odpoledne muž?

Zdá se jako by se všichni politici ve vedení EU (s výjimkou Maďarska) úplně zbláznili. Nebo tu destrukci vlastních zemí dělají schválně?


Sdílet

One Reply to “Priority rakouské vlády v době krize? Možnosti změny pohlaví! „Ukrajinec“ P. Fiala a jeho vláda nejsou jediní blázni mezi liberálně demokratickými politiky v EU…”

  1. Oni se nezblaznili oni poslouchaji perverty a buzeranty kteri infiltrovali potichu jak jest zvykem ,vzdyt Biden jim vyjadril podekovani za instalovani homosexuality jiz v r 2013 ale kde je zacatek pravdepodobne jiz drive za pomoci Onany jez byl zkompromitovan kurburtem jez ho cadil v aute jiz v dobe kdy byl jeste v Chicagu bezvyznamny politik jez zastupoval cernochy jichz je tam prehrsle. Proto se dostane ilegalni cerna tlama z Mogadishu do kongresu a tam bojuje za zajmy cerne skupiny ktera se usidlila v Mineaopolis neb ti ji zvolili .Tak to vypada za vsim stoji smejdi Soros a dalsi prachaci ze skupiny parasitu ktera vzdy spolecnost rozkladala ale paradoxne vzdy dostala pres drzku

    https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2013/05/22/biden-jewish-leaders-helped-gay-marriage-succeed/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *