L. Štúr se obrací v hrobě. Slovenský jazykový ústav změnil definici lásky, už to není „náklonnosť jedného pohlavia k druhému“….

Sdílet

Podivná vražda 2 homosexuálů v podniku Tepláreň přináší rychle své neblahé plody. Nejde jen o omezování svobody slova a očekávané represe proti národně orientované opozici. Jde i o změnu výkladu významu základních lidských pojmů.

Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra (JÚĽŠ) SAV se rozhodl narychlo oficiálně změnit definici slova láska. Až do nedávna nikdo nepochyboval, že láska je „náklonnosť jedného pohlavia k druhému“. To už ale neplatí nyní to prý je „silná náklonnosť k určitej osobe na základe telesnej, duševnej a citovej príťažlivosti.“ Cílem je psychicky mást veřejnost a připravit další půdu pro prosazování perverzní homo a gender agendy. Ta má za cíl likvidaci normální rodiny v zájmu globální finanční oligarchie.

Opravdu někdo věří, že to všechno slovenské „elity“ spíchly tak narychlo? Nebyla ona podivná vražda spíš oním „incidentem v Tonkinském zálivu, nebo operací Gliwice“?

L. Štúr, slovenský národní buditel, jehož jméno jazykový ústav nese, se musí obracet v hrobě!

Slovák z Trenčína, čtenář ceskavec.com


Sdílet

3 Replies to “L. Štúr se obrací v hrobě. Slovenský jazykový ústav změnil definici lásky, už to není „náklonnosť jedného pohlavia k druhému“….

  1. Dovolím si upozorniť,že na čele jazykovedného ústavu stojí Židovka Sibyla Mislovičová – fanatická nepriateľka nášho národa, štátu, kresťanstva a samozrejme aj jazyka. V rozhlasovej jazykovej poradni ustavične zakazuje bežné výrazy a frázy českého pôvodu – aj tie, ktoré nemajú slovenský ekvivalent- ale prznenie slovenčiny americkou angličtinou jej nevadí a nikdy nevadilo.

    1. Proč mě to vůbec nepřekvapuje. Obávám se, že jejich snaha rozeštvávat nás proti sobě teď nabyde nového rozměru s plánovanou ukrajinizací našich zemí -(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *