Francie vstoupila do celonárodní stávky kvůli energetické krizi a inflaci. „Česká“ media o tom mlčí! Bojí se režim o svojí existenci?

Sdílet

Celá Francie vstoupila v úterý do celonárodní stávky. Důvodem je vysoká inflace a energetická krize, která ohrožuje životy milionů Francouzů! stávku zahájily státní zaměstnanci ve školství a dopravě a a připojit se plánují zaměstnanci v energetice, rafineriích a dalších klíčových odvětvích.

Kvůli stávce nefunguje 23 jaderných elektráren, před čerpacími stanicemi se tvoří kilometrové fronty. Země pomalu upadá do chaosu. Od podivného znovuzvolení prezidenta Macrona (dříve zaměstnance banky Rothschilds) je to nejvážnější krize v zemi. Krize je také důvodem k náhle zdrženlivému postoji Francie k ukrajinské krizi.

Ze záhadného důvodu o situaci ve Francii neinformují „česká“ media. Bojí se režim podobné masové stávky i u nás ? Má důvod, protože generální stávka by snadno mohla vyústit ve svržení režimu a v odklon od sebezničující rusofobie a posluhování globálním parazitům,


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *