Somálský uprchlík rozsekal na kusy v Ludwigshafenu na ulici dva lidi za pokřiku alláhu akbar. Německé politiky, ani media to nijak nevzrušuje..

Sdílet

Somálský uprchlík ukázal vyděšeným Němcům, co to znamená pestrá multikulturní společnost. Za plného světla rozsekal mačetou za pokřiku allahu akbar na ulici v Ludwigshafenu dva lidi. Ani jeden z nich útok obohacujícího uprchlíka nepřežil.

Udělat to bílý Němec uprchlíkům, tak media nebudou psát a vysílat měsíc o ničem jiném, politici budou pořádat meetingy a přijímat zákony proti údajným extremistům (normálním lidem). Když to ale udělá uprchlík, tak je ticho po pěšině. Politici mlčí, media to nezajímá.... Takový dvojí metr, že!

To jsme ale viděli i na Slovensku. Když přejede a usmrtí opilý režimní funkcionář 5 mladých Slováků, tak se nikdo nevzrušuje. Když ale jedna buzna, zabije ze žárlivosti svého bývalého milence a jeho nového milence a pak sám sebe, tak se z toho uměle udělá akt „homofobie“ a hned se spustí do pohybu celé divadlo. Media, politici, neziskovky šílí a výsledkem bude represe proti bílým Slovákům a nastolení totality

Jak dlouho ještě budou bílé národy trpět tyranii liberální lžidokracie, která to vše způsobila?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *