Společná česko-ukrajinská vládní zasedání navazují na společná česko-izraelská vládní zasedání. Opět u toho je havlizovaná ODS. Boj za židovské zájmy jako hlavní směr „české“ zahraniční politiky po roce 1989? Kdo v Česku doopravdy vládce?

Sdílet

Sledovat ze zámoří českou zahraniční politiku je neuvěřitelné. Naprostá rezignace na české národní zájmy, posluhování cizině a účast na bizarních akcích – tak by se dala shrnout „česká“ zahraniční politická orientace po roce 1989.

Někdy to ale nabere rysy skutečné perverze. Aktuálně během krize na Ukrajině, kde se „česká“ vláda rozhodla uspořádat „společné“ jednání vlád ČR a Ukrajiny v Kyjevě. Není to ale poprvé, co se česká vláda účastní společných vládních jednání s cizí zemí. Za vlády premiéra Nečase probíhala společná vládní zasedání s vládou Izraele! Co mají oba akty společného? Premiér je z havlizované ODS (Fiala a Nečas), pak je to vždy se zemí, kterou ovládají Židé. V případě židovského státu Izrael je to pochopitelně známo, ale oni Židé ovládají i Ukrajinu. Prezident Ukrajiny a celé politické vedení je židovského původu, zemi zcela vlastní židovští oligarchové (Kolomajsky, Pinchuk, Boholyubov atd.).

Ukrajinský prezident na jedné ze svých prvních schůzek po nástupu do úřadu

Skoro to vypadá, že boj za židovské zájmy je semi-oficiální doktrínou polistopadové české zahraniční politiky. České národní zájmy musí jít stranou a česká země a její zdroje a lidé slouží pouze cizím. Pak se musíme ptát, kdo v Česku doopravdy vládne? Je to opravdu český lid prostřednictvím svých zvolených zástupců?

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *