Francouzská škola zakázala islámské oblečení, „studenti“ zahájili násilné protesty a bitky s policií

Sdílet

Střední škola ve francouzské  Nanterre musela v pátek uzavřít budovu a poslat studenty domů. Stalo se to po té, co skupina asi 50 „studentů“ zablokovala násilně vstup do školy a následně se pustila do bitky s policií. Výtržníci napadli policii kameny, zápalnými bombami a dalším předměty. Policie zadržela 14 osob, dva policisté byli zraněni.

Násilí bylo reakcí na rozhodnutí vedení školy zakázat studentkám nosit do školy „volné oblečení“, což byl eufemizmus pro muslimský ženský oděv abaya, který má za úkol potlačit ženské rysy. Podle zákona jsou sice francouzské školy sekulární, ale muslimům, židů a některým dalším menšinám se tolerují nepsané výjimky. Bílý Francouz žádné výjimky nemá. Vše podle orwellowského hesla: všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější!

Islamizace Francie probíhá za podpory politického vedení země a medií a podle všeho se jedná o nevratný proces. Dopadnou Češi stejně, anebo se dokáží globální finanční oligarchie postavit na odpor a v boji na život a na smrt zvítězit?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *