Většina Němců údajně věří na více pohlaví. Může takové „výzkumy“ brát soudný člověk vážně?

Sdílet

Podle agentury INSA-Instituts věří 49% Němců, že existuje více než 2 pohlaví a lidé mají právo si jednou ročně měnit pohlaví. Proti je prý pouze 38% respondentů, kteří tvrdí, že existují pouze 2 pohlaví.

Výzkum se úplně náhodou odehrává v době, kdy spolková vláda plánuje zavést možnost měnit si pohlaví podle libosti a jednou ročně dokonce i oficiálně v dokladech.

Může normální člověk podobné výzkumy brát vážně? To těžko! Přesto se establishment tváří, že 88 pohlaví skutečně existuje, byť se to zcela protiví zdravému rozumu.

Establishment si podobné výzkumy našvindluje podle potřeby a pak se ohání „názory“ obyvatel (o metodách fixlování výzkumů jsme psali zde). Někdy je to ale skutečně bizár, před časem pražská Prague pride organizace tvrdila, že v ČR je skoro 20% sexuálně deviantních lidí z celé populace (psali jsme zde), ačkoliv skutečné výzkumy potvrzují maximálně 2% podobně postižených jedinců na celou společnost.

Proč vlastně západní vlády podobné perverze podporují? Je to úkol globální finanční oligarchie, která je nainstalovala k moci. Jejím cílem je zničení bílých národů a normální rodiny. Proto autorům podobných „výzkumů“ nevěřte ani velký nos mezi očima. Existují pouze 2 pohlaví a ti, co říkají něco jiného patří na psychiatrii.


Sdílet

One Reply to “Většina Němců údajně věří na více pohlaví. Může takové „výzkumy“ brát soudný člověk vážně?”

  1. Nemce nebrat vazne ,vzdyt to byli vzdy buzeranti hned po franticich Az Ada jim to zatrhl.Dnes jsem videl na TV blabolit buzeranta Rachel Levine ktery je tc admiralkou a namestkyni min .zdravotnictvi -starej teplous .Ve vlade Bidena je to vlastne samy teplous .Vcera jsem si dal do Googla“ homo transexualove“ .Tam vidite ty lahody za ktere tak bojuji- zensky chlapy vse dohromady ,ve trech ctyrech je dobre videt o cem ty prasata mluvi verejne a do ceho tahaji jeste deti ,neb vedi ze co se v mladi naucis ve stari jako kdyz najdes.Je to proste hruza kam to Demo partaj dovedla a co protezuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *