Podle „nejnovějšího výzkumu“ je prý v populaci skoro 12% sexuálně deviantních žen a 7% deviantních mužů. LGBT propagandisté je již asi úplně zbláznili

Sdílet

LGBT++P aktivisté se již museli naprosto zbláznit, nebo jejich cizí bossové dávají čím dál tím absurdnější příkazy. Třeba na webu pražského pochodu LGBT pýchy se píše, že „podle nejnovějšího průzkumu žije v Česku 11,5 % žen a 6,7 % mužů, kteří nejsou heterosexuální. Je tedy velmi pravděpodobné, že se většinová populace dříve nebo později s někým takovým potká. Bude to člen rodiny, známý, nebo kolega či kolegyně na pracovišti.

Co k tomu říci, kromě toho, že to zcela odporuje všem známým medicínským poznatkům z oboru sexuologie. Tam se maximálně mluví o počtu 2 procent a navíc poslední velký výzkum provedený Harvardovou univerzitou v USA tohle číslo ještě snižuje a potvrzuje, že „jiná sexuální orientace“ je pouze výsledek modních trendů, LGBT++P PR a propagandy. Jinými slovy, že homosexualita není vrozená a dá se tedy léčit!

Kdopak asi takový výzkum zadal a platil? (O tomto tématu jsme psali zde v souvislosti s údajnou podporou homo manželství)

Podle aktuální LGBT++P propagandy to vypadá, že sexuálně deviantní je 1/5 populace a i slepý musí „vidět“, že to je naprostý nesmysl. Jenže globálním elitám je to jedno, žijí ve své po staletí zkušenosti, kde „100 krát opakovaná lež se stane pravdou“.

Stejné to je z „výzkumy“ , kde prý si přejeme zvýšení plateb ČT, nebo jsme údajně proti vystoupení z EU. jen nechápu, proč se to tedy bojí to referendum uskutečnit?

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *