Šéf německé diplomacie si zoufá, „máme tu samé Němce a bělochy. Chceme barevné diplomaty…“

Sdílet

Šéf německé diplomacie Heiko Mass (SPD – Sociální demokracie) má dlouhodobě vážné starosti. Těžkou hlavu mu dělá složení německého diplomatického sboru. Ten je totiž složen skoro výhradně z etnických Němců a tedy bělochů. Do teď byla totiž kriteria pro vstup do německé diplomacie založena na odbornosti. To se ale má změnit. Ministr proto aktivně podporuje „diversity days“ (dny diverzity) a Klub der farbigen Diplomaten (klub barevných diplomatů). Podle něj je ale naštěstí „německý národ tak diverzifikovaný, proto si přejeme mezi našimi zaměstnanci tolik diverzity, kolik je jen možno“. (Zum Glück ist das ‘deutsche Volk` sehr divers – und deshalb wünschen wir uns auch bei unseren Mitarbeiter*innen so viel Diversität wie möglich.“)

Kdo z nich bude německý velvyslanec v Praze?

Proto se nyní němečtí diplomaté budou asi zaměstnávat na základě barvy kůže, nikoliv odbornosti. I u nás máme první vlaštovky „diverzity“. Třeba „český“ senát, který se dlouhodobě těší velmi nízké důvěře české veřejnosti, má tiskovou tajemnici z Vietnamu Sue Nguyen. Možná by se mohl časem přejmenovat třeba na senát Vietnamské socialistické republiky, když se odporem ke všemu českému řada senátorů (čest výjimkám) ani netají. Nejinak tomu je i v českém parlamentu, ten alternativní media dokonce nazývají český knesset, pro jeho permanentní bianco podporu izraelské politiky včetně anexe cizích území, která je mnohdy v přímém rozporu s českými zájmy. Například izraelská podpora rozvratu Sýrie a následná masivní imigrantská vlna. Stejně tak by se mohl pochlapit „český“ ministr zahraničí Petříček, který by kromě vyvěšovaní LGBT vlajek a zřizování včelínů, mohl začít rekrutovat nové diplomaty mezi černými drogovými dealery na Václaváku, nebo mezi výrobci drog ve vietnamské tržnici SAPA. Ideovou výbavu na to má a požehnání svých pánů by také dostal.

Je čas si nalít čistého vína, současné „evropské elity“ otevřeně a vědomě pracují na zničení svých zemí. Otázka je, zda si to evropské národy nechají líbit a půjdou jako ovce na porážku.

Brunclík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *