Ředitel amerického fast food řetězce, „běloši by měli hanbou čistit kolem jdoucím černochům boty“. Sám koupil zaměstnancům 1500 kartáčů na boty

Sdílet

Generální ředitel amerického fast food řetězce Chick-Fil-A CEO Dan Cathy prohlásil v televizní panelové diskuzi „církev a rasismus“, že by běloši měli hanbou čistit boty náhodně kolemjdoucím černochům. Prý je potřeba přejít o slov k činům. Je prý jedno, zda černoch má zrovna na noze tenisky, nebo sandály! Je potřeba ukázat bílou poníženost a hanbu. Sám šel hned příkladem a začal během hovoru čistit boty přítomnému černému raperovi Lecraeovi.

Sám prý již nakoupil 1500 kartáčů na boty a rozdal je svým zaměstnancům!

Člověk si klade otázku, kam až tohle šílenství zajde. Má snad pan ředitel doma černé otroky? Nebo je měli jeho rodiče? Proč by měla bílá máma od dětí, která musí tvrdě pracovat, aby uživila rodinu, čistit boty černým drogovým dealerům?!

Útok na bílou rasu přešel do nové fáze. Tohle vnucování morální viny je osvědčenou taktikou globálních finančních elit od roku 1945. Nejprve za židovský holocaust (třeba i Čechům, kteří byli první obětí nacistického řádění, je vnucován pocit viny za tuto smutnou událost, na které ale neměli žádný podíl!), pak za koloniální minulost, nyní za údajnou klimatickou katastrofu, válku v Sýrii, sucho, záplavy… zkrátka všechno.

Vyrazíte do Prahy na Václavák leštit boty černým drogovým dealerům?

My ale stále máme možnost tyhle prohnané darebáky poslat tak, kam patří a jejich hru nehrát. Ani se do ní nenechat zatáhnout jejich místní pátou kolonou!

Miki Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *