Celé LGBT++P hnutí a propaganda jsou podvod. Homo gen neexistuje. Přední americká lékařská fakulta prezentovala výsledky velkého výzkumu

Sdílet

Asi jste mnohokrát slyšeli oblíbenou propagandistickou mantru LGBT++P akticivistů, medií a politiků. Homosexualita je prý vrozená a tak se s ní nedá nic dělat a musíme jí tolerovat a respektovat. Slavná americká Harvardova univerzita ale nyní prezentovala výsledky rozsáhlého výzkumu, který prokazuje, že homosexualita vrozená není. Protože neexistuje žádný homo gen, který by homosexualitu způsoboval. Podle studie je nejméně 99 procent všech případů sexuálně deviantního chování způsobeno bud duševní poruchou, nebo vlivem sociálních a společenských faktorů. To znamená, že homosexuálové jsou bud duševně nemocní lidé, nebo se k homosexualitě přidali z důvodu výchovy ve školách, propagandy, nebo jako k modní záležitosti!

Nátlakové skupiny a nadnárodní korporace aktivně propagují lGBT++P agendu. Věděli, že je to podvod?

Studie pouze potvrzuje podezření alternativních medií, že celá LGBT++P propaganda a hnutí byl sociální experiment perverzních menšin a globalistických kruhů. Proto by měli všichni rozumní lidé začít požadovat zákaz homo propagandy ve školách a mezi mládeží, protože to zjevně ohrožuje jejích zdravý a normální duševní vývoj!

Americká banka Citibank byla letos sponzorem Prague pride. Co na to asi říkají její zaměstnanci? Ví, že je LGBT++P propaganda podvod?

Jan Veselý


Sdílet

One Reply to “Celé LGBT++P hnutí a propaganda jsou podvod. Homo gen neexistuje. Přední americká lékařská fakulta prezentovala výsledky velkého výzkumu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *