Uprchlík (21) se pokusil podříznout Rakušana, který popíjel ráno kávu v restauraci

Sdílet

Rakouské město Wiener Neustadt zažilo o víkendu další děsivou scénu, kdy hlavní roli sehrál uprchlík a obětí byl nic netušící bílý Rakušan. Rakušan seděl ráno v místní podniku a popíjel kávu. Náhle se dostal do sporu s agresivním uprchlíkem ze Sýrie. Uprchlík vytáhl nuž a pokusil se Rakušanovi podříznout hrdlo. Rakušan byl okamžitě převezen na JIP do místní nemocnice, kde lékaři bojovali o jeho život.

Uprchlík se následně pokusil uprchnout, byl ale zadržen policií a nyní je obviněn z vraždy. Policie se snaží zjistit, co uprchlíka k tomu hrůznému činu vedlo. Moje politicko-korektní vysvětlení je, že to byl mladý lékař ze Sýrie a chtěl pro dobro lidstva potrénovat, co se již ve svém oboru naučil. Mají ti muslimové v té Sýrii pěkné multikulturní a obohacující zvyky, že?!

Wiener Neustadt je město s asi 45 tisíci obyvatel a leží ca 50 km jižně od Vídně. Řadění uprchlíků se tu v poslední době vymklo kontrole. Minulý měsíc 29. srpna tu jiný uprchlík pobodal před nádražím mladého Rakušana a těžce ho zranil.

Jedno poučení je ale jisté, západoevropské obyvatelstvo se nemůže cítit jisto svým životem již ani v neděli ráno v kavárně. Chceme tohle u nás?

Jan Veselý


Sdílet

2 Replies to “Uprchlík (21) se pokusil podříznout Rakušana, který popíjel ráno kávu v restauraci

  1. „Wiener Neustadt …. leží ca 25 km severně od Vídně.“ Nesmysl! Wiener Neustadt je od Vídně směrem na JIH. Navíc vzdálenost je cca 62 km, nikolikv 25.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *