Číslo Šelmy

Sdílet

Poznámka redakce:
Níže uvedený text nám přišel. Religionistika není oborem nikoho v redakci. V některých ohledech nám připadá poněkud „ezoterický“. Text však zveřejňujeme, proti zaměření našeho portálu není, a jeho přesvědčivost ať zváží naši čtenáři.

V Knize Zjevení je ve verši 13:18 ono známé číslo 666, které se leckdo snaží lecčíms napodobit, od čárového kódu, přes znak Google Chrome a spousta dalších.

V původním znění ale ten verš zní takto:

Zde je moudrost. Kdo má rozum, ať spočte číslo té šelmy. Je to POČET LIDÍ, a jeho číslo je šest milionů.

Původně tam bylo XM – 600 myriád. Přepisující si myslel, že to je XIИ, chi iota digamma. Pamphylian digamma vypadala takto: И a byla 6. písmeno abecedy, dnes je z ní v latince F. Poté to přepisující nahradili za XIϚ – chi iota Stigma, tohle se dochovalo na kousku papyru a je v poznámkách v Bibli, že to číslo možná bylo 616. Pak teprve z toho bylo χξς chi xi stigma, dnešních 666.

Je to ale dost zřejmé, že číslem kolektivního Antikrista Jidáše je 6 milionů, a tímto číslem již dávno vládne světu a všichni se před ním sklání…

(Protože to je Informační Bomba, tak poté, co mi původní text ve fóru smazali [na jiném fóru, pozn. red.], napsal jsem ho tam ještě jednou, ale již jen jako stručné jádro a podtrhl výročím Hiroshima a obešel s ním půl světa od nás na západ. A pak po třech dnech jsem výročím Nagasaki podtrhl tuto větu:)

V knize Zjevení verš 9:19

Neboť zvůle jejich v těch ústech jejich jest, a v těch ocasech jejich, neboť ty ocasy jejich podobné hadům mají hlavy jimiž škodí.

A je k tomu vysvětlení: Genetický jed!

Jistě jako dospělí víte, které ocasy s hlavou, podobné hadům, to jsou…

A k tomu ještě lingvistická poznámka, že v překladu verše před tím se ztratila slovní hříčka: je tam, že ty kobylky jsou ιππος „hippo“ – kůň, ale zní to v řečtině stejně jako υπο „hypo“ – spodní podřadný. Není tam nic o koních, je tam o υπος podřadných, co škodí především jedem z hlavy na ocase. A je jich 200 milionů, což jich podle statistiky OSN už je v pohybu.

Já chápu, že většiná vás v Čechách, co moc Bibli nerespektujete, tohle nepotřebujete vědět, protože jsou nám leckomu jasné termíny jako „nika endemického druhu“ a „domovské právo“, ale jsou tady takoví, kteří nám z hloupé nevědomosti hází domobraně klacky pod nohy, a ti to třeba lépe pochopí těmito argumenty z Písma…

Je k tomu průvodní text Víra a Pochybnosti, příběh o tom, jak Syn Člověka obešel z Nebes půl světa jako blesk v 2019-08-06 v 08:15 různých místních časů a padaly hvězdy, ale je ten text poněkud zdlouhavý, protože byl psán 3 dny ve „velrybě“ a trochu času okolo… Možná je to spíš text o tom, jak chasník z venkovské chalupy Silou Slova bojuje proti Světovému Draku…

S pozdravem P.A.Semi – πα½ , 21. srpna 2019

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *