Školní rok začal multikulturně – rodiče uprchlíků se pobodali noži. Děti uprchlíků terorizují a mučí německé děti. Úřady to ignorují

Sdílet

Začátek školního roku přestává být na německých základních školách pro německé rodiče legrace. Například na základní škole v Heidelbergu se do sebe pustili rodiče a příbuzní – původem uprchlíci z Iráku – noži. Jak je asi v Iráku při řešení podobných problémů zvykem. Konflikt byl tak rozsáhlý, že muselo nakonec zasahovat 18 policejních vozů! Při zásahu byla nožem zraněna jedna německá policistka. Rvačka pokračovala dokonce i po po příjezdu a zásahu policie.

Na té samé škole probíhá běžně antiněmecký rasismus. Německé bílé děti jsou malými uprchlíky mučeny a terorizovány. Musí jim běžně odevzdávat peníze a značkové oblečení a děti uprchlíků je nazývají “ žrouti prasat“, nebo „židáci“ a vyhrožují jim smrtí. Podobná situace je běžná i na mnoha dalších základních školách v Berlíně, Darmstadtu, Norimberku, Hamburgu, Mnichově…. všude je stejný jmenovatel, agresivní rodiče a děti uprchlíků.

Když si němečtí rodiče stěžují vedení školy, nebo odpovědným školským úřadům, tak ty neprojevují zájem na řešení a ještě rodiče poučí o nutnosti tolerance k „chudákům“ uprchlíkům. Přirozeným důsledkem je prudký pokles úrovně vzdělání na státních základní školách po celém Německu.

Multikulturní německá základní škola. Němčina je minoritní jazyk

Podobná situace ale začíná být i ve větších českých městech, Není dnes již výjimkou, že do první třídy nastoupí několik dětí imigrantů, které neumí ani slovo česky. (Vietnamci, černoši, muslimové) Jak pak asi vypadá výuka, si umí představit každý soudný rodič. Překvapivě podobný problém nevidíme u dětí Slováků, Ukrajinců, či Rusů. Čím to asi bude?

Sára Stein


Sdílet

2 Replies to “Školní rok začal multikulturně – rodiče uprchlíků se pobodali noži. Děti uprchlíků terorizují a mučí německé děti. Úřady to ignorují

  1. Vůbec nechápu, proč tam ti policajti zasahovali, když se bodají mezi sebou. Policajti jsou placeni z daní pracujících lidí a tyto lidi mají chránit. Imigranti na sociálních dávkách policajtům na výplatu nepřispívají, proto není důvod kvůli nim riskovat život.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *