Počet nových uprchlíků prudce roste, za měsíc +26%. Do Evropy přijíždějí s hromadami velkých kufrů, odpočatí a dobře naladění

Sdílet

Uprchlická krize se po určitém utlumení znovu rozjíždí naplno. Jen v červenci 2019 byl nárůst nových žadatelů o azyl o 26% vyšší než v červenu 2019! Za 7 měsíců letošního roku to již bylo oficiálně nejméně 400500 uprchlíků. Do toho nejsou započteni ti imigranti, kteří se nikde neregistrují a rovnou se začlení do zločineckých gangů v rámci rodových klanů. Jejich počet se odhaduje na nejméně dalších 20 % všech oficiálně příchozích uprchlíků.

Uprchlíci do Evropy prchají s hromadou velkých a pěkně zabalených kufrů. Divné, že?!

Zajímavá je i kvalitativní změna příchozích a to jak jsou dnes oficiálně prezentováni. Jestli byla před časem oficiální media plná příběhů a obrázku „chudáků uprchlíků, lékařů a vědců“, tak dnes vidíme přijíždět skupiny klidně se tvářících uprchlíků s hromadami velkých kufrů a o lékařích a vědcích již nepadne ani slovo. Prostě se stěhují do Evropy za sociálními dávkami a pohodlným životem a mají posloužit následné islamizaci Evropy.

Imigrantská invaze se tedy rozjíždí znovu naplno a musíme čekat, že se vláda tajně pokusí realokovat nemalou část z nich i k nám podle pokynů svých zahraničních pánů. To se již zjevně děje. (Psali jsme zde a zde)

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *