Chcete potkat všech 12 uprchlíků v ČR? V pražské rezidenční čtvrti na to stačí 15 minut

Sdílet

V ČR je údajně podle establishmentových politiků a medií pouze maximálně 12 uprchlíků. Sice se může soudný čtenář ptát, jak je možné, když jen v roce 2018 jich bylo v naší zemi zadrženo 4653! Ale to asi bude ta nová matematika v rámci kritického myšlení, kdy 12 je víc než 4653. To ale není v poválečné éře nic nového. Kvůli pochybnostem o této nové matematice se dokonce musely od roku 2000 zavést zákony, aby snad někdo tuto „novou matematiku a kritické myšlení“ nezačal zpochybňovat.

Ke konci léta jsem navštívil pracovně Prahu. Byl krásný den, slunce se sice honilo s mraky, ale bylo teplo. Mé jednání skončilo dříve a tak jsem se rozhodl projít se projít z pražských Vinohrad na Olšanku. To je asi 15 minut chůze po čistě rezidenční čtvrti a nestačil jsem valit oči. Hravě jsem potkal všech těch 12 uprchlíků a ještě jejich počet překročil. Musím zdůraznit, že to bylo ve 1430 hodin, tady době, kdy jsou Češi v práci.

Tento pár vyšel z jednoho domu na procházku. Odkud asi jsou Indie, Bangladéš?
Kam kráčí tento lékař ze Sýrie ověšen zlatými řetězy?
Atomový vědec spěchající na kongres?
Kam spěchá tento muž hovořící exotickým jazykem?
Další lékař ze Sýrie?
Tenhle syrský vědec má již těhotnou místní partnerku
Syrští lékaři na cestě k důležité operaci?
Pár jaderných vědců s dítětem, zjevně zde trvale žijí. Jazyk odhaduji na střední Afriku
Také uprchlice z Damašku?

Poté jsem nastoupil do tramvaje a sjel 2 stanice dolů k mé bývalé škole. Další „syrská uprchlice“ byla v tramvaji.

Odbornice na jaderné elektrárny. Jen škoda, že v Africe žádné nemají

Po cestě zpátky u Olšanky na Floru to bylo podobné a plán 12 uprchlíků jsem snadno překročil.

Muslimská rodinka jde domů z nákupu
Vědec po náročném dni

A posledního vidím pracovat v supermarketu na Floře. To znamená, že je tu legálně? Jak je to možné?!

Syrský lékař nezná odpočinek a ve volném čase chodí pomáhat do supermarketu

K tomu musím připočítat 5 Asiatů v pracovním věku potulujících se po ulici, asi Vietnamců. Ale musím vás bohužel ujistit, že u nás v Brně to není lepší.

Petr Novák

Pro méně chápavé čtenáře v Langley, v Butovicích a v neziskovkách připomínáme, že v Sýrii nežijí černoši. (poznámka redakce)

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

6 Replies to “Chcete potkat všech 12 uprchlíků v ČR? V pražské rezidenční čtvrti na to stačí 15 minut

  1. Takže podle vás jsou všichni černí uprchlíci? To snad ani nemá cenu vysvětlovat jak moc velká kravina to je…

    1. a kdo to podle vás je? turisté z Ugandy a Maroka, kteří přijeli obdivovat slavnou vinohradskou ulici? 🙂 a pro jistotu se tu trvale ubytovali….:-)

      1. Tak se staci podivat do uprchlickeho tabotu Vysni Lhoty do tohoto taboru prijde 12 lidi kazdej tyden, asi urcite i vice!

      2. Zbavit se Hamáčka a všech podobných zmetků, dnes jsem byl v Butovicích v obchoďáku a bylo jich tam na jednom místě jenom zakuklené ženské a hejno parchantů celkem asi 25 invaze pokračuje a Hamáček ta krysa chce zakázat vznik domobrany a ještě trestat

  2. Vidím je všude, kam se pohnu. Přibývá jich závratným tempem. Nelze je nepřehlédnout jsou v černém a strakatém, tmavé a žluté pleti, Hamáček lže kudy chodí, nemám dobrý pocit, je z toho úzko. Ti se od nás už nehnou ! Máte stejný pocit? KONEČNÁ.? Myslíte stejně jako já?? Pryč s Hamáčkem.!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *