Teror „ukřivděných“ menšin? Nadprávní ochrana menšin je pro občanskou a národní svobodu zničující!

Sdílet

Před několika měsící jsme byli svědky tragikomické frašky vyloučení V. Klause ml z ODS. Možná šlo jen o dlouhodobý pokus levicových havlistů ve vedení ODS (Vondra, Zahradil, Němcová, Stanjura, Kupka atd.) vyštípat pravicovou konkurenci, ale to nic nemění na trapnosti oné „židovské“ záminky.
Proto si jí proberme trochu podrobněji, ona totiž ukazuje na bizarní stav nesvobody a teroru „jistých vyvolených“ menšin v současné české (západní) společnosti.

V. Klaus ml řekl toto, „Projednáváme něco, co občané ČR nechtějí. To je nařízení EU, to sem přilítlo a my tu zoufale teď hledáme, jak to zmírnit. Mně to připomíná, jako když jsme židovský výbor, který má vypravit transport a my jen tak rozhodujeme, že ty nemocné ženy ještě nepošleme a ty půjdou až příštím vlakem, a jinak děláme to, co nám řeknou,“ .  Okamžitě se strhla povinná agitka bojovníků proti údajnému antisemitismu, proti údajnému „neonacismu“ atd. Ačkoliv výrok sám o sobě je zcela neškodný a navíc prokazatelně pravdivý. Není nijak hodnotící, dokonce ani antisemitský, jen prostě zoufale pravdivý!

Existovaly za 2. světové války židovské výbory, které pro nacisty sestavovaly seznamy osob do nejbližších transportů? Jistě, to přece přiznává i oficiální židovská kinematografie. Doporučuji ke shlédnutí například filmy Korczak, nebo Povstání, či dokonce Schindlerův  seznam  atd. Vždy zde vidíme skupinu Židů spolupracující s nacisty. Kdy mnozí tak dokonce činí dobrovolně a ze zištných důvodů! (například kápové v táborech, či židovská policie v ghettech ) Jistě lze namítnout, že podobné  kolaboranty by ste našli v každém národě. To jistě může být pravda, ale rozdíl je v jedné zásadní věci. Kritizovat české, norské, polské kolaboranty je možné a podporované, kritizovat židovské kolaboranty se ale de facto nesmí. To okamžitě židovské organizace a jejich spříznění „novináři“, politici apod. okamžitě jejich kritika obviní z údajného „antisemitismu“,  či neonacismu“. To, že měl dotyčný pravdu, nikoho nezajímá. Dokonce to ostentativně nikdo z nich nechce slyšet.

Podobná situace nastane, pokud si dovolíme věcně kritizovat i nějakou další vyvolenou menšinu. Například homosexuály, či barevné imigranty. Zde je ovšem zajímavé sledovat, že i mezi vyvolenými menšinami existuje jakási hierarchie vyvolenosti. Zatím co třeba Židy kritizovat nesmíte za nic a dokonce policie (státní zastupitelstvo) stíhá i nejmenší náznaky údajného antisemitismu. Tak například napsat, že Cikáni nepracují a jsou na dávkách je možné, stejně jako tak můžete veřejně vyhlásit, že Vietnamci, nebo Arabové se u nás většinou živí prodejem drog. Jenže zkuste vedle toho říct například, že existuje nad proporční podíl Židů na podpoře masové imigrace?! Můžete to sice doložit seznamem jmen osob, které se takto vyjadřují a současně prezentují svůj židovský původ a přesto budete okamžitě vystaveni vše možným útokům a nad hlavou vám bude okamžitě tancovat hejno paragrafů. To, že máte třeba pravdu a můžete to doložit, nikoho nebude zajímat!! A i kreativní justice si s tím případně poradí (zde připomenu pro ilustraci výrok soudního znalce v procesu s údajným antisemitou a předsedou malé politické strany A, Bartošem. „máte sice pravdu, ale je to nevyvážené…“ a Bartoš byl hned odsouzen).

Je rovněž zajímavé, že tato „vyvolenost“ se týká pouze nebílých menšin, barevných imigrantů, sexuálních deviantů a Židů, Například kritizovat Poláky, Maďary, či Rusy je nejenom tolerováno, ale dokonce veřejně oslavováno. Proč se tak děje nevíme. Že by byli Poláci a Rusové moc bílí?

Je tedy patrné, že zhruba od roku 2000 jsme se dostali do situace, kdy menšiny mají vysoce nadprávní ochranu z hlediska českého práva. Když proto Žid, Cikán, homosexuál atd. urazí veřejně Čecha, tak je to svoboda slova a intelektuálský establishment bude hýkat nadšením, jak to těm omezeným Čechům nandal, v opačné situaci okamžitě putují desítky trestních oznámení na policii a státní zastupitelství a ty začnou okamžitě konat.

Je přitom zajímavé, že v letech 1989-2000 žádné takové zákony v platnosti nebyly a k žádným útokům na menšiny nedocházelo a v CR existovala dnes nemyslitelná svoboda slova a projevu! (Byť již tehdy se objevovaly první vlaštovky, že se věci asi budou brzy měnit k horšímu viz například v roce 1994 v procesu proti Týdeníku Politika, kde jistý J. Tomáš byl za ostrou kritiku sionismu a Židů odsouzen k podmíněnému trestu)

Oním pomyslným výstřelem z Aurory, který zavelel k útoku na svobodu slova a omezování práv české většiny, byla zákonodárná iniciativa poslanců ODS M. Bendy a J. Payneho (dnes Svobodní), kteří tehdy předložili a prosadili v parlamentu onen smutně proslulý zákon o „popírání holocaustu“. Pak již nic nebránilo postupnému rozšiřování omezování svobod běžných etnických  heterosexuálních Čechů a otevřené zvýhodňování nejrozličnějších vyvolených menšin. Obecně ale musíme konstatovat, že se nejednalo o český vynález a zcela výlučně o import z toho „obdivovaného Západu, kam prý chceme patřit“.

Neslavnou roli zde rovněž sehrály instituce EU a zahraniční „neziskovky“ a zapomenout nesmíme rovněž na zhoubný vliv zahraničních korporací. Kde jejich aktivní role například na rozvratu tradiční rodiny a podpora homoagendy (včetně legislativního nátlaku) je opravdu odpudivá. Jako hlavní můžeme jmenovat například americké korporace IBM, Microsoft, Oracle či Američany vlastněný pražský pivovar Staropramen (piva Staropramen, Branik),  nebo americká banka Citibank. Zapomenou ale nemůžeme ani na některé západoevropské firmy jako německá SAP, holandská banka ING, nebo Rakušany vlastněná Česká spořitelna a další…

Proto jsme se dnes dostali do situace, kdy jsou bílí etničtí Češi de jure (a tedy i de facto) v pozici druhořadých občanů. Otázkou zůstává, zda podobný stav budeme akceptovat, či zda si naši zemi a svobodu vezmeme zpět z rukou těch, kteří nám ji ukradli?! Je nejvyšší čas, tahle „liberální demokracie“ začíná velmi nepěkně připomínat situaci před rokem 1989 a o to snad nemáme zájem!

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Teror „ukřivděných“ menšin? Nadprávní ochrana menšin je pro občanskou a národní svobodu zničující!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *