Německo: 30% uprchlíků přiletělo letadlem. Vláda tuto informaci označila za „tajnou“

Sdílet

Asi jsme všichni zažili dojemnou mediální masírku, jak chudáci uprchlíci ze Sýrie musí absolvovat strastiplnou cestu přes moře na malých člunech. Jenže realita se zdá být trochu jiná. Jak ukázalo vyšetřování ze strany antiimigrantské AfD vedené poslancem Leif-Erik Holmem, minimálně 30% imigrantů přiletělo do Německa pohodlně letadlem. AfD nyní požaduje po vládě, aby vysvětlila, jak se vůbec bez dokladů mohli dostat na palubu letadel a projít imigrační kontrolou? Německá vláda ale odmítla na otázky odpovědět, protože jsou to prý tajné informace v zájmu „národní bezpečnosti“.

Poslanci AfD se právem domnívají, že vláda tyto informace tají záměrně, aby oklamala německou veřejnost. Ta se již nabažila vítání imigrantů a požaduje řešení masivní imigrantské kriminality a nezaměstnanosti.

Nedělejme si iluze, že u nás je situace lepší. Asi si vzpomenete na tvrzení islamofilů z minulé vlády, že je u nás údajně pouze 12 imigrantů. Stačí se večer projít po jakémkoliv českém větším městě a každý vidí, že je to lež.

A. Fišer


Sdílet

One Reply to “Německo: 30% uprchlíků přiletělo letadlem. Vláda tuto informaci označila za „tajnou“”

  1. A CO MY OBYČEJNÍ S TÍM MŮŽEME DĚLAT ? JAK MÁME TLAČIT NA NAŠE POLITIKY, KTEŘÍ NÁM NEŘÍKAJÍ PRAVDU A PROBLÉM BAGATELIZUJÍ . JÁ NECHCI ZAŽÍT ISLAMIZACI NAŠÍ ZEMĚ A STARÁNÍ SE O TISÍCE CIZINCŮ,KTEŘÍ NÁM DOBRÉHO NEPŘINESOU A BUDE TO NA UKOR NAŠICH OBČANŮ.kDY UŽ SE TI, KTERÉ JSME VOLILI KONEČNĚ VZPAMATUJÍ A BUDOU CHRÁNIT NAŠE HRANICE ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *