EU volby kandidátka Pirátů – jde o vtip, nebo je to kádrové zoufalství?

Sdílet

Kandidátka Pirátů  – jde o vtip, nebo je to kádrové zoufalství? Kdo za Piráty vlastně stojí?

Když se člověk podívá na kandidátky Pirátů do posledních voleb, tak se musí ptát. Jedná se vtip, nebo jsou všichni členové Pirátů nešťastní zoufalci, kteří asi byli šikanováni na základní škole, nebo jim kradly ostatní děti hračky na pískovišti a dosud to nedokázali překonat?! Vždyť považte, například primátorem Prahy se stal jakýsi Hřib, který předtím neřídil ani sekretářku a podle toho to na magistrátu a v Praze vypadá. (Ne že by to byla po neziskovkářce Krnáčové nějaká velká změna, ale přesto to je ještě horší a to je skutečně výkon!).

Jestli jsme minule říkali, že kandidátku určuje osoba leadra, tak u Pirátů můžeme říct jediné, je to „no name“ zoufalec. Tedy přesně jde o jakého si Marcela Kolaju, o kterém se dozvíme, že je „odborník“ na svobodný software a vegetarián… Jaké má názory na cokoliv jiného, bohužel dohledat nejde. Pokud za to nepovažujeme jakési prázdné fráze o „budování Evropy“ a boji proti „populistům a nacionalistům“…

Úplně stejná je situace s ostatními „leadry“ Pirátů. Slyšel jste někdy názor třeba na ekonomickou situaci, či české národní zájmy od těchto lidí: Marcela Gregorová, Mikuláš Peksa (dokonce poslanec ), Lukáš Blažej, či Jana Kovaříková? Neslyšeli, že?! Dokonce jste ani nikdy neslyšeli jejich jména, nebo se pletu? Je vlastně škoda, že za Piráty nekandiduje ta jejich známá členka, která to tak pěkně umí s válečkem a okurkou, alespoň by byla legrace…. Navíc u těchto zcela životně nezkušených aktivistů a novodobých svazáků můžeme čekat rychlé si osvojení papalášských manýrů, jak nám prezentují třeba pražský primátor Hřib, nebo většina pirátských poslanců. Viz nedávný rodinný výlet papalášů zPirátů na Taiwan a do Kalifornie. Let business class, VIP salonky na letišti atd a to vše z našich daní.

Porno Míša by jistě byla oživením Pirátské kandidátky

Tím spíš se musíme ptát, kdo a čí peníze vlastně za Piráty stojí. Protože se zjevně jedná o marketingové hnutí a velmi pravděpodobně financované a řízené ze zahraničí? Kým? Odhadujeme to na mezinárodní finanční oligarchii, která plánuje a realizuje konec tradiční Evropy a evropského obyvatelstva. (dosadit si tam klidně můžete jména jako Soros apod)

Otázkou zůstává, zda je tohle kádrové zoufalství záměr globalistů (prostě předat řízení země do rukou diletantů, kteří ji přivedou ke krachu a ona pak bude snadným soustem agresivních imigrantů), nebo prostě nejsou lidi a globalisté lepší kádry nedokáží sehnat, protože slušný člověk si s nimi již nezadá!? A ony „výkonnější mozky“ umí tak maximálně cizopasit na práci a úsilí ostatních?

Volbou Pirátů propaguje otevřenou globalistickou agendu, zcela proti českým zájmům.

Jakub Černý


Sdílet