Nejčastější obětí politicky motivovaného násilí je v Německu opoziční AfD. Překvapuje to někoho?

Sdílet

Za prvních 5 měsíců roku 2022 byla opoziční AfD nejčastěji obětí politicky motivovaných útoků. Celkem 243 krát došlo k útoku na opoziční poslance, kanceláře strany, straníky, či volební plakáty a stánky. Následuje sociální demokracie SPD s 208 útoky a CDU s 194 útoky a Zelení s 147 útoky. Přičemž AfD je obětí nejvážnějších útoků.

Policie navíc není většinou schopná pachatele dopadnout. To není náhoda. Většinou se jedná o útoky a bojůvek Antifa a uprchlíků, které jsou často úkolovány a koordinovány částí německých bezpečnostních složek. Jinými slovy: liberálně demokratický režim používá radikální levicové a imigrantské skupiny k fyzickým útokům na opozici. Za to jim poskytuje beztrestnost a krytí!

To bohužel není nic nového a v celé západní Evropě se to děje již řadu let. Bohužel není pochyb, že k podobným pokusům dojte brzy i v ČR a na Slovensku. Zde jsou zatím političtí protivníci likvidováni pomocí justičních procesů (M. Kotleba, A. Bartoš atd.), ale jak se bude totalita utužovat, tak jistě režim použije i vyzkoušené násilné postupy z vyspělého západu. Jenže lidé by si to neměli nechat líbit a bránit se téhle tyranii musí všemi prostředky.


Sdílet

One Reply to “Nejčastější obětí politicky motivovaného násilí je v Německu opoziční AfD. Překvapuje to někoho?”

  1. tak ja bych byl s tim nazvem opozicni partaj opatrny, v cele EU zadne opozicni partaje neexistuji, rozdil je pouze mezi zidy infiltrovanymi partajemi ve vlade a zidy infiltrovanymi partajemi mimo, zadna opozice to neni. I v te AfD byl v rijnu 2018 zalozen interni zidovsky klub Juden in der AfD. Podobne to vypada i v CR, kdo veri ze volby neco zmeni, mel by se nechat vysetrit.Osvedcena taktika pejzate mafie pro pripad ze vladni partaje se stanou nevolitelnymi a u vesla nastoupi „opozicni“ rezerva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *